Fargerike gråværsdager

Når man står opp lenge før solen og hører lyden av regnet som dundrer i bakken, er det fint å tilføre dagen litt farge.

Om man er så heldig at man har en kjæreste som iblant kommer innom med blomster, kan man nyte synet og lukten av dem ved frokostbordet. Hvis ikke, kan man kjøpe dem selv. Uansett er det fint med et lass kiwi på havregrøten.

Om man vil ha noe annet som lukter godt, kan man skaffe seg små såpestykker fra Lush. Jeg var innom Byporten-butikken etter jobb i går, mest for å gi Ina en bursdagsklem, og hun sendte med meg to små biter hjem. Takk!

how to make a gif

Så kan man driste seg ut (eller kanskje har man ikke noe valg) og putte en pen paraply i vesken. Det er også lurt å ikle seg noe som både holder en varm og tørr, og som har fine farger attpåtil. Rutete regnkåpe, for eksempel.

Slik ble denne fredagen fargerik, selv om været er vått og tiden er knapp. I kveld skal jeg drikke øl med gamle kolleger. Tenkte å ta en Guinness eller to, ikke bare fordi det er dødsgodt, men for å variere litt i fargen. God fredagskveld!

Reklamer

6 tanker på “Fargerike gråværsdager

  1. Åh, fine blomster! Koselig! Såpene du fikk heter Sandstone og Rock Star, forresten. Sånn hvis du vil lese om dem, du vet :> Håper du kosa deg igår!

    Liker

  2. Maren: Jeg er enig, det er faktisk varme i fine farger! Fortsatt god helg!Ina: Takk for påminnelsen, og takk for i går, ikke minst!Linda Terese: Samme her, jeg går gjerne innom for å lukte litt hvis jeg kan!Kathleen: Hoho! God lørdagskveld, også!Hege: Ja, dette ble bra! Jeg gleder meg til å prøve både rosa og gul Lush-såpe!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.