Alexis Mabille

Jeg har aldri vært spesielt opptatt av mote. Jeg er veldig glad i klær, sånn generelt, men trender er ikke viktige for meg. Jeg liker å eksperimentere med farger, snitt og tilbehør, og har utviklet en personlig stil med stor variasjon og høy matche-faktor. Jeg er ikke interessert i å tilpasse meg fordi noen bestemmer at noe er moderne eller ikke, og har alltid hatt på meg akkurat det jeg har lyst til, uavhengig av hva motebildet har sagt.

Det kan naturligvis være inspirasjon å hente når nye nytt blir «in», for man kan for eksempel få idéer til kombinasjoner man ikke har tenkt over tidligere, men hvem bryr seg vel om hva som er «ut»?

Når dette er sagt, så har jeg oppdaget en ny designer. Han heter Alexis Mabille og er franskmann, og da jeg snublet over en visning på fransk TV en formiddag, ble jeg fascinert. Mabille lager både prêt-a-porter (butikktøy) og haute couture (skreddersøm), og blander det enkle og klassiske med det lekne og feminine.

Her er noen smakebiter fra høsten og vinterens kolleksjon…

…og fra denne vårens og sommerens klær…

…og fra haute couture-kolleksjonen for sommerhalvåret.

Store skjørt, søte sløyfer og fine farger på den ene siden, stram og svart/hvit dramatikk på den andre.
Ja takk, begge deler. Hoho!

Forresten: Denne onsdagen er Día de los Muertos, eller De dødes dag. Tenn et lys i kveld!

Reklamer

12 tanker på “Alexis Mabille

 1. Det var veldig mye fint! Likte spesielt godt clutch-veska i sløyfeform. Ellers er jeg helt enig med deg, jeg synes stil er mye mer spennende enn mote. Det er så teit med folk som sier "ånei, denne sesongen er det in med [sett inn trend her], jeg synes det er skikkelig stygt, men får vel bare venne meg til det". Som om man ikke har noe valg, liksom.

  Liker

 2. Åh! Knappekjolen! Og det hvite store flotte skjørtet! Fint å finne ting som inspirerer, selv om humøret og egen smak er det aller viktigste når man velger ut klær :D Håper du har en fin dag, søta!

  Liker

 3. Å, jeg er så enig med deg :-) helt fint å ta til seg hva som er in, men i mitt hode er ingenting "ut" – det er bare noen ting jeg syns er mindre fine eller direkte stygge, eller at de ikke passer meg.. :-)

  Liker

 4. salut; excusez l'intrusion dans ce monde de femmes.. vous avez très bon gout sur tous les modèles.couleurs, aussi d'une certaine aristrocratie . un enchantement!! -(" coco"— au "Ritz"!! -coo) ..!!

  Liker

 5. Hihi! Har absolutt ingen problemer med å forstå hvorfor du liker disse klærne, nei. De stemmer i hvert fall godt overens med inntrykket jeg har fått gjennom bloggen, i både snitt og farger og stil. Veldig mye fint! Jeg falt for knappekjolen jeg også :)

  Liker

 6. Så hyggelig at dere lesere også likte Mabille!koffeine: Jahaha, det der har jeg aldri forstått! "Dette liker jeg ikke, men nå må jeg gå med det likevel" – absolutt ikke, mener jeg. Stil er viktigere enn mote, helt enig.Maren: Nettopp – humøret kan variere, og smaken kan endre seg over tid, så jeg mener også at man skal lytte til seg selv i stedet for trendanalytikerne!Josefine: Coco hadde skjønt det!Hege: Akkurat – personlig smak bør bety mer enn trender!Anonym: Merci! Je suis d'accord!Ane: Ja, man får jo et visst inntrykk av den som skriver en blogg – så morsomt at disse klærne stemmer med ditt bilde av meg, hihi!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.