Eggshausted eggsplorers

Hallo! Etter fire uker og to forhåndsinnstilte innlegg er jeg tilbake ved tastauret, bare for å gi et lite vink. Ettersom drøyt tre av ukene ble tilbragt på reisefot, og den siste turen var 35 timer lang, og koffertene våre kom først dagen etter oss, er det nå egentlig bare to ting som gjelder her i heimen: mye klesvask og mye kaffe! Enda godt vi har noen fridager nå, for jeg er så trøtt at jeg knapt fungerer, haha – samtidig som jeg er fylt av glede og takknemlighet etter en helt uovertruffen bryllupsreise. Jeg ser fram til å dele noen høydepunker med dere etterhvert! (Har tatt 1600 bilder, så det kan nok ta litt tid. Derfor håper jeg at alle de nysgjerrige følger med på Instagram, for der har jeg allerede delt en masse, både i feed og i stories.) Føler meg så heldig, selv om kroppen er mørbanket og hodet er tidsforvirret og hele leiligheten er rotete. I morgen tar vi en ørliten hyttetur for å treffe familie, og både der og her tar vi det veeeeldig med ro fram til hverdagen slår inn på tirsdag. Håper dere også kan kose dere i mellomtida! Riktig god påske!

Easter / etdrysskanel.com(…og ja, denne passende Donald-klassikeren er inspirert av Machu Picchu, hvor vi nå faktisk har vært… Helt fjernt!)

– – – – –
In other words: I’m back! I’m aching all over and I’m so tired and there is laundry piling up everywhere, but I’m back after a wonderful honeymoon, and I feel so lucky, and I just need some time for things to get back to normal. Let’s talk next week, since this is a bank holiday long weekend here. Enjoy your Easter!

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..