My June

June / etdrysskanel.com
June / etdrysskanel.com
Summer / etdrysskanel.com

Synne i det grønne! Plutselig kom sommeren, og jeg kunne svinse rundt i min nyeste vintagekjole og nyte følelsen av sola mot huden og lukta av klorofyll og synet av blomster overalt. For en herlig belønning etter en mørk vinter og en kald vår! Fra og med i dag er det sommer på papiret også, ettersom kalenderen viser juni. Nå er jeg spent på hvordan situasjonen i samfunnet utvikler seg, men inntil videre skal jeg bare prøve å kose meg mest mulig.

Blant annet har jeg planer om å…

– Være ute i varmen mens vi har den, for juni er en lunefull værmåned, og plutselig blir det tolv grader igjen.

– Sykle rundt på Humla. Vi var på langtur på søndag, og jeg blir så glad av å suse ned byens bakker i stor fart, hoho. (Blir litt mindre glad av å måtte slite meg opp byens bakker med tre gir og stort besvær, men det er som regel verdt det.)

– Bruke Oslo! Jeg har nesten ikke ord for hvor godt det er å kunne gå ut og ta en kaffe, spise lunsj på kafé, se film på kino, spise middag på restaurant, heve glasset på vinbar og låne bøker på biblioteket – for ikke å snakke om det å kunne sitte på en uteservering med en øl! Foreløpig har jeg ikke rukket å gjøre alle disse tingene, så klart, men endelig er mange av mulighetene tilbake, og jeg gleeeeder meg til alt!

– Se Maya and the Last Dragon på Disney+ når den blir tilgjengelig om noen dager.

– Prøve å holde liv i de nye plantene på balkongen.

– Lage iskaffe og ta den med meg ut dit, og la døra stå åpen når jeg går inn igjen.

– Sjekke om noen jeg kjenner vil låne meg HBO-passordet sitt, høhø, slik at jeg kan se den nye Friends-episoden. Jeg har egentlig ingen forhåpninger, men jeg vil jo se den likevel, for en nostalgisk og ufarlig gjenforening burde passe helt perfekt i disse dager.

– Besøke den nye mezcalbaren Papa Borracho, som åpnet i oktober i fjor, og som jeg ikke rakk å besøke før de måtte stenge dørene og holde dem stengt i evigheter. Heldigvis har de klart seg og åpnet dem igjen. Spennende!

– Stikke ut i skogen med termos og stormkjøkken og eventyrlyst når det er søndag og godvær.

– Prøve å huske at det faktisk går an å gjøre avtaler med folk igjen, og spørre om venner vil drikke vin i parken med meg.

– Jobbe i tebutikken. Jeg står bak disken i Bogstadveien fra klokka to og utover på dager med følgende nummer: 9, 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24 og 30! Dessuten er jeg på plass fra klokka ti til seks på to av månedens lørdager, den 12. og den 26. juni. Gleder meg til å smake på årets vårteer!

– Lese videre i oppfølgeren til denne boka, som ikke overraskende heter Ready Player Two, og som kom før jul. Foreløpig er den altfor lik den første, synes jeg, men den er relativt underholdende likevel.

– Gå på et par vinsmakinger igjen, nå som sånt faktisk går an. Jeg er ute av trening, haha!

– Være flink til å bruke solkrem.

– Overholde de mange reglene og restriksjonene som fortsatt gjelder, og krysse fingrene for at resten av Oslo gjør det samme. Når vi endelig har fått litt mer frihet, vil jeg nødig miste den igjen med det første.

– Spise pinneis så ofte jeg vil. (Det er ganske ofte.)

-Fylle år, allerede til i helga – og feire så smått ved å samle noen få venner, utendørs og med god avstand. Det føles som en stor luksus at det faktisk er legitimt akkurat nå!

Jeg er glad i juni, og jeg tror og håper at dette blir bra. Har du noen planer for denne måneden?

– – – – –
In other words: My plans and hopes for this month. Please use the translation widget for an English version.

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..