Birthday weekend

Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com
Birthday weekend / etdrysskanel.com

Nå er jeg 33 år! På bursdagen min våknet jeg til ballonger og ei bok jeg har ønsket meg – denne! Jeg tok meg fri fra jobb, spiste luksuslunsj med min mor og søster, svinset rundt i en favorittkjole fra 50-tallet (denne), tok en øl på en brun pub midt på dagen, løp gjennom et skybrudd, fikk flotte blomster og overraskende post, spiste pizza og skålte i champagne. Optimalt! Nå i dagene etterpå har jeg gledet meg over de omtenksomme gavene jeg fikk – jeg har brukt gavekortet på å skaffe meg en ny vintage-venn, og brygget den gode kaffen til frokosten, og hatt de nerdete drikkebrikkene under kopper og glass, og fulgt spent med etterhvert som lliljene har begynt å slå ut. (De får samme farge som boka) Det regner og blåser, men det trommer så fint mot paraplyen og lukter så godt når man tar en tur ut. Jeg nyter helga, og håper dere kan si det samme!

– – – – –
In other words: I am now 33 years of age! On my birthday I woke to balloons and a book I’ve wished for – this one! I took the day off from work, and had a luxury lunch with my mum and sister, and pranced around in a favourite frock from the fifties (this one), and had a beer in a charming pub in the middle of the day, and was caught it the rain, and received lovely flowers and surprises in the post, and had pizza, and raised my glass filled with champagne. Excellent! In the days that have followed I’ve enjoyed the thoughtful gifts I got – I’ve exchanged the gift card with a new vintage friend, and brewed fancy coffee for breakfast, and used the nerdy coasters under my mug, and watched as the lilies began to bloom. (They turned out to have the same colour as the book cover!) It is very wet and windy here now, but the sound of the rain drops against my umbrella and the scent of all the greenery makes it worth going outside anyway. In short I’m having a great weekend, and I hope you are too!

Reklame

3 tanker på “Birthday weekend

  1. Tilbaketråkk: 2020 in retrospect | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..