Meanwhile, in London…

Når arbeidsdagen er over, blir puben overfylt, hoho!

Folk flokker seg på fortauet med en pint i hånda – et typisk skue, i hele byen, hele året rundt.

London / etdrysskanel.comJeg har gravd i arkivene fra London i det siste, og dette bildet er ikke bare en liten stemningsrapport fra en tilfeldig dag i løpet av oppholdet vårt – det representerer også en god nyhet for alle som liker The Old Smoke: Nå kommer snart min helt egne, ganske enorme London-guide!

Den som venter på noe godt, venter som kjent aldri forgjeves. Jeg gleder meg til å dele mine beste tips med dere! Følg med!

[Oppdatering: Dette innlegget kom dessverre på et uheldig tidspunkt med tanke på dagens hendelser, som jeg ikke visste noe om da jeg planla og publiserte det. Jeg lar det stå, fordi det nå er for sent uansett, men også fordi det skal mer til enn en slik sak for å knekke London og menneskene som bor der. Samtidig tenker jeg på dem som ble rammet, og er lei for det beklagelige sammentreffet.]

– – – – –
In other words: After work in central London – so many people want a pint that the pavement is crowded with people that can’t fit in the pub! I’ve spent some time lately looking through my archives from London, and this photo is not only a nice little moment from a typical day during our stay there – it also represents good news for everyone who likes the Old Smoke: My very own, very large London Guide is on the way! Good things do indeed come to those who wait, and I’m very excited to share my favorites with you all. Watch this space! [Update: This post came at an awkward time, unfortunately, considering today’s incident, which I knew nothing about when I wrote and published it. I will leave it here, because by now it’s too late anyway, and also because it’s gong to take more than this to bring London down and break Londoners’ spirit. At the same time, though, my thoughts go out to those affected, and I apologise for any discomfort this accidental bad timing may have caused.]

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..