Before it begins

Nå nærmer vi oss. På lørdag begynner det. Så snart vi skriver desember, slipper jeg førjulsgleden løs!

Noen forberedelser har jeg allerede gjort. Blant annet har jeg fylt fruktfatet i stua, det grønne etter mormor og morfar, med klementiner.

Before it begins / etdrysskanel.comAltså, smaken av den første klementinen når sitrussesongen endelig er i gang? Nydelig!

Jeg har tenkt litt på julekalender, men ettersom jeg fikk en marsipankalender tidligere i måneden, blir det ganske enkelt en godbit hver dag! Dessuten håper jeg at Jonasflotte vil være med på å lese ei bok sammen, slik vi har gjort flere år tidligere <3

Before it begins / etdrysskanel.comHer passer det å tipse om mitt kalender-innlegg fra noen år tilbake, med tips til sånne man kan lage selv og gi bort!

De varmeste, tykkeste plaggene mine er nå lengst fram i klessskapet, og jeg gleder meg til å lage fine, myke vinterantrekk.

Before it begins / etdrysskanel.comJeg har utvidet min veldig lange, svært varierte, helt enestående julespilleliste! Jeg begynner å høre på den 1. desember hvert år, og den holder gjennom hele måneden!

Before it begins / etdrysskanel.comJeg har også oppdatert lista over juleepisoder! Det er ekstra hyggelig med jul på skjermen når det går mot jul i det virkelige livet også, synes jeg.

Julekortene er i hus! Jeg begynner å skrive i disse dager, og håper å få sendt de fleste i løpet av den første uka i desember.

Before it begins / etdrysskanel.comVinterlysene våre har jeg jo allerede vist fram, men stjerna på kjøkkenet får et bilde til, bare fordi den gjør meg så glad.

Before it begins / etdrysskanel.comJeg har også tenkt litt på gaver, men akkurat denne delen av jula blir jeg stadig mer avholdende til, hoho. Hele forbruksfesten, bare tanken på den, gjør meg sliten og stresset. Heldigvis har den inspirerende Emma Sundh skrevet om hvordan man kan feire jul på litt mer miljøvennlig vis! Ja, takk!

På fredag skal jeg hente julepynten i boden og begynne å tenke litt på hvor ting kan plasseres her i den nye leiligheten. Vi vurderer faktisk å skaffe oss juletre i år! Nå har vi jo plass! Jeg har sett belysning og gamle julekuler i bruktbutikkene, og noe nerdete dekor har vi fra før, så jeg tror vi burde klare å pynte et morsomt tre. Akkurat nå kan jeg ikke se for meg noe finere enn lukta av granbar inne i min egen stue? (Vi får se hva jeg synes når det drysser brune nåler overalt, haha.)

På lørdag morgen skal jeg ta den aller første kaffekoppen med kanelstang i. Det er jo en tradisjon for min del, det å drikke kanelkaffe i desember. Å, jeg lengter.

– – – – –
In other words: We’re almost there! December is just a couple of days away! I have already bought clementines and cards, and made my softest, warmest garments easily available, and updated my Spotify playlist and my list of holiday episodes! I’ve been given a marzipan calendar, so I’ll be having a little treat every day. (I’m not making one for my boyfriend this year, because we are reading a book together instead, but if you want to make a calendar for a loved one, I have some suggestions here.) On Saturday morning I’ll put a cinnamon stick in my coffee again, as I always do in December. I just cant’ wait!

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..