Live and learn: Double trouble

Soft serve / etdrysskanel.com

Velkommen etter, Synne.

Jeg innser at jeg kanskje er det eneste mennesket i den vestlige verden som synes dette er nytt og verdt å dele, men jeg kan ikke ta sjansen. Kanskje finnes det andre der ute som heller ikke hadde tenkt på at man kan ha TO TYPER STRØ PÅ ÉN SOFTIS? Det går an, dere! At det aldri har falt meg inn? Jeg måtte bli 30 år før noen viste meg det, på Aker brygge en julikveld, men siden den gang har jeg ikke sett meg tilbake. Min nye favoritt-topping er lakris og sjokolade i kombinasjon. Et nytt nivå, en ny verden av muligheter!

Dette blir den store softis-sommeren, hoho!

– – – – –
In other words: I am extremely late to the party on this one. I might actually be the only person in the western world who had not thought of this, but I’m sharing my newfound knowledge in case there are others out there. You can get two kinds of sprinkles on one soft serve ice cream, people! How did I live for 30 years without seeing it or getting that idea? It’s amazing! My new favourite topping is a chocolate and licorice combo. It’s a whole new world! This will go down as the summer of soft serve, haha!

Reklame

7 tanker på “Live and learn: Double trouble

 1. Dette var absolutt nyttig – barna mine blir iallfall overrasket og glade for å høre denne gode nyheten :) Jeg visste heller ikke, og jeg er 35…

  Liker

 2. For en flott tid iskrem hores ut ! Jeg husker en iskrem (lakris, mork sjokolade, vanilje, pistasj) fra «raimo»Paris fra 1947) ;for ikke visste (det lakris smak) . For siste jeg lagge mer noen syltetoy (siste er ekte kirsebaer «griotte «) . Men pa kjelleren jeg a en spesiel krem pistasje fra italy produkt til lagge iskrem og (glemte prosent blanding rad fra kjent italiensk gelatto ). Hihi ,var en veldig fin ide du gitt i dag for min forste sommer ferie dag .

  Liker

 3. Du må nok være en av veldig få som ikke var grisk nok til å etterspørre dette allerede før ungdomsskolen. Eventuelt har du aldri vært plaget av beslutningsvegring? Lakris og jordbær er min favoritt :D

  Liker

  • Haha, det er helt rart å tenke på nå, at det aldri slo meg å spørre om flere typer strø! Jeg er en såpass stor sjokolade-tilhenger at det alltid har vært det selvfølgelige valget. Lakris og jordbær skal prøves, takk for tipset!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..