Rainy summer Sunday

Rain hair / etdrysskanel.com

Tromming mot ruta når man våkner, ristet brød til frokost, regnværskrøller i håret.

I dag spiller vi dataspill med god samvittighet, drikker store kopper kaffe og vasker klær i flere omganger. Ingen avtaler og ingen planer om å sette fot utenfor huset, hoho. Jeg skal begynne på ei ny bok etterhvert, og i kveld skal vi se en skikkelig klassisk film; Ben-Hur fra 1959, som varer i tre og en halv time! Det er sånt som krever litt planlegging, sånt man kan gjøre når det føles som at tida står stille, i regnet på en søndag midt på sommeren.

Håper alle koser seg, uansett vær!

– – – – –
In other words: Rain drumming on your window when you wake up, toast for breakfast, curly hair from the humidity. Today we play computer games, drink big cups of coffee and do several loads of laundry. No appointments, no plans to leave the house. I’m going to start a new book later, and this evening we’re watching a true classic, the film Ben-Hur from 1962, which is three and a half hours long. That’s the kind of movie night that takes a bit of planning, the kind that really works when it feels like time stands still, on a slow, rainy sunday in the middle of summer. I hope you’re all enjoying yourselves, no matter the weather!

Reklame

6 tanker på “Rainy summer Sunday

  1. Ja,selvfolgelig «ben hur «er en flott filmkult jeg liker ogsa og jeg kan se igjen med glede. Morsomt a si at sist mandag trodde meg jeg var litt som en»ben hur «av modern dagens) ;fordi jeg protestere mot vegger «Unesco «(siste idioti stemme). Det var en varm dag og ikke noe reng Her. Men dobelt fun :»Ur»er ogsa nevnet til sma by naer sted jeg vil bo pa sommerferie i fjellet Fransk katalansk border .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..