London love: The pub map

Skål! I morgen går turen tilbake til London, og dette kartet får være med i bagasjen!

Pub map / etdrysskanel.comDet er ikke et hvilket som helst kart; det viser vei til 30 gode puber!

Jeg ga det i bursdagsgave til Jonasflotte i fjor høst, og vi brukte månedene fra oktober til august på å oppsøke og ta en øl på alle stedene. I snitt ble det nesten en ny pub i uka, og det var et så morsomt prosjekt! Øl og eventyr i kombinasjon!

Kartet er med andre ord godt brukt, og vi har måttet ty til teip flere ganger.

Pub map / etdrysskanel.comVi huket av etterhvert som vi besøkte hvert sted, og noen av dem fikk også en liten stjerne, for å vise at vi trivdes ekstra godt der!

Pub map / etdrysskanel.comBildet av meg ble faktisk tatt da vi tok en pint på den aller siste puben, bare noen dager før vi flyttet tilbake til Norge i august. Man ser at jeg er godt fornøyd med innsatsen vår, og med omgivelsene, og med ølen og selskapet og livet for øvrig, hoho.

Kartet heter «A London Pub for All Reasons«, og hver av de 30 skjenkestuene har noe eget ved seg. Kanskje er det en spesiell historie, en fin utsikt, en huskatt (beste grunnen til å gå noe sted!) eller ekstra god mat. Det er Herb Lester som har samlet dem for oss, og jeg synes de har valgt ut veldig mange hyggelige, morsomme og særegne puber.

Pub map / etdrysskanel.comKartet kan anbefales varmt til alle som liker London, øl og stemningsfulle steder. Dessverre virker det å være utsolgt for øyeblikket, men det er veldig mye annet spennende i Herb Lesters nettbutikk! Tips for dem som liker å reise, eller som leter etter en presang til en reiseglad venn!

Nå skal altså kartet pakkes ned, i tilfelle vi får lyst til å stikke innom en av favorittene i løpet av helga, men ikke husker akkurat hvilken gate den ligger i. Det er noe nostalgisk og sjarmerende ved å ha adresser på papir i stedet for på telefonen, hihi.

Vi snakkes i neste uke når jeg er tilbake i ferdelandet! Kos dere så lenge – det skal jeg!

– – – – –
In other words: Cheers! We’re headed back to London tomorrow! This map is coming with us – it’s «A London Pub for All Reasons» by Herb Lester, and during our year in the city we visited each and every one of them. The photo of me was taken at the very last one, just a few days before we moved home to Norway. We has so much fun seeking out these different pubs, and they all have something that makes them stand out. Now I’m looking forward to revisiting a few favourites – and although we know where they are, there is something very charming about bringing a well-used map, haha. I’ll be back on the blog next week! Enjoy your weekend in the meantime, I know I will!

Reklame

6 tanker på “London love: The pub map

 1. en god ting du kan tilbake på London «pub» øl ( med en fantastisk by kartet ) ; for feiringen av «st patrick ,» Synne ! (St Patrick er også kjent for å ha kjørt alle slanger fra Irland i 442 (a.d) tror jeg. Men hvis du går deg vill på siden av «Stamford Hill» et ølglass i hånden, ikke bli overrasket over å se morsomme trafikk pannels (dere som liker dem).
  også i dag hadde jeg et måltid (på terapeutisk tema) til «Skottland» med barn på jobb, og jeg forkledd meg selv (litt) i «Sean Connery» med en ekte teppe pledd (tartan mønster) for å kilt og ben være naken (som sannsynligvis fungerer skravling kvinnelige kolleger …
  Jeg skall ønske du møter den flott våren i England; 17 grader her og start blomster overalt, pluss det minner meg på den «Liberty «stoff på blå himmel bakgrunn :)

  Liker

  • Ja, han får æren for å ha blitt kvitt slangene (selv om de sannsynligvis aldri var der i utgangspunktet, hoho). Så morsomt med skotsk antrekk på jobb. Det var fin temperatur og mange blomster i London også! Våren er herlig!

   Liker

 2. Tilbaketråkk: Five London days in nine Instagram photos | Et dryss kanel

 3. Åh, det første bildet ser ut som det kan være The Dove i Hammersmith! En av mine yndlingspuber (en Fuller’s pub- ikke så veldig langt unna bryggeriet!) da jeg bodde i Hammersmith for 10 år siden! (En annen var The Anglesea- en helt fantastisk gastropub som lå like rundt hjørnet fra studenthjemmet mitt) Nå lengtet jeg veldig tilbake til varme sommerdager på terrassen på The Dove!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..