This week

Monday morning / etdrysskanel.com

God mandag, dere! Håper helga ble bra!

Det er uke 11, skal vi tro kalenderen, og ettersom jeg ikke har så mye tid å avse i dag, tenkte jeg at vi kunne ta en titt på planene mine for de kommende dagene. Det er hyggelig med noen litt sånn dagbok-aktige innlegg iblant, synes jeg!

Første punkt på agendaen, om bare en time, er vinmessen Vinosus. Min mor kommer til Oslo for anledningen, og vi skal smake på masse spennende. Etterpå skal vi spise middag sammen med søsteren min og ei venninne. En veldig god start på uka!

I morgen skal jeg dubbe. Det er kanskje den fineste planen jeg kan ha, og alle studio-timer er markert med glade kattefjes i kalenderen, hoho. Har også tenkt å vaske klær den ettermiddagen – huhei, så interessant!

Onsdag er foreløpig åpen. Jeg krysser fingrene for at jeg får en tekstejobb eller to før den tid, men det er litt få oppdrag for tida, så kanskje jeg bruker dagen på studier i stedet. Jeg har en prosjektoppgave å skrive, mye pensum å komme gjennom og to eksamener å forberede. Dessuten skal jeg pakke den kvelden, for på torsdag går turen til London!

Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å reise dit, til å reise hjem, igjen.

I London skal vi blant annet gå på kino, markere St. Patrick’s Day med grønne klær og irsk øl, spise lunsj med en venn, besøke yndlingssteder og ikke minst delta i 30-årslag. En av våre gode venner arrangerer en heidundrende pub-til-pub-runde med 12 stoppesteder og 80-tallstema! Starten går klokka 10.00 på lørdag, og vi håper å kunne henge med helt fram til siste pub, femten timer senere (om vi klarer å overholde tidsplanen). Det blir en utfordring og ikke minst en uforglemmelig feiring, det er jeg sikker på!

Det er riktignok ikke bare fjas og fanteri som gjelder. I morges hørte jeg en trist radiorapport om hungersnøden i Sør-Sudan, så etter frokost overførte jeg litt penger til Unicef. Det er det minste jeg kan gjøre, jeg som stort sett har det så bra.

Jeg må stikke, men jeg vil gjerne høre fra dere som leser! Hva er planene for uka?

– – – – –
In other words: I’m in a bit of a hurry, so this is just a quick not. A bit of a diary post, which is nice now and then. My plans for this week! Today I’m attending wine fair, where I’m going to taste lots of good stuff, and then I’m having dinner with my mother, my sister and a friend. Not bad for a Monday! Tomorrow I have a dubbing appointment – oh, the best kind! – and then I plan to do laundry that afternoon. I know, very interesting. Then on Wednesday I’ll probably study all day, unless I get some subtitling work, and that evening it’s time to pack! I’m leaving for London Thursday morning! I just can’t wait to spend five days in my favourite city. Being home again for a while. The plans for the stay include a trip to the cinema, a lunch with a friend, a little celebration of St. Patrick’s Day and last but not least, our main reason for going: A 30th birthday celebration in the form of a huge pub crawl with an 80s theme. I’m so stoked! Oh, but it’s not all fun and games – I heard a heartbreaking radio report from the famine in South Sudan this morning, so right after breakfast I donated some money to Unicef. That’s the least I can do, happy as I am most of the time. Anyway, let’s hear it – what’s on your agenda this week?

Reklame

4 tanker på “This week

  1. Oooh. Vinmesse. Så morro. Og sånn kopp har me og i hus, bare med bokstaven A (avkommet sin bokstav). Håpe du får ei fin uka.

    // JA, Gojira va rett og slett fantastisk. Tok to bilder bare, glemte nesten heilt ut å ta bilder. Og det e et godt tegn på at det va bra konsert. Så heldig du e som har sett de før! Ska definitivt se de igjen hvis eg har muligheten! Og som du seie, gode folk og øl e ein veldig fin kombo :D

    Liker

    • Vinmessen bød på mye godt, hihi. Jeg fikk koppen i gave til jul i fjor, og kjæresten fikk en med sin bokstav på. Man slipper i hvert fall å lure på hvilken som er ens egen… Kjekt å høre at Gojira innfridde! Takk, en fortsatt god uke ønskes deg også!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..