Snowflakes and cinnamon buns

Snowflake / etdrysskanel.com
First snow / etdrysskanel.com
Gala / etdrysskanel.com
First snow / etdrysskanel.com
Cinnamon buns / etdrysskanel.com

Så falt den første snøen, og Synne ble overlykkelig, og da hun iførte seg finstasen og skulle gå på galla, pyntet hun seg med en ekstra snøkrystall, i tillegg til glitteret som la seg i håret i løpet av gåturen i snøværet, og dagen etter ble det mer rusling, i hvite og stille og stemningsfulle omgivelser, og i klar og kjølig duft som luktet av snø og ga roser i kinnene, og det gjorde godt langt inn i sjelen, og på bakeriet hadde de ferske kanelknuter med vaniljekrem, herlig overdådige bastard-boller, og de ble med hjem og inn i varmen, og med presskannekaffe og podcast til smakte de ekstra godt, og helga kunne ikke blitt stort bedre.

– – – – –
In other words: This weekend included the very first snowfall, a gala (for which I got all dressed up and even put on an extra snow crystal) and some seriously delicious baked goods. I’m very happy.

Reklame

10 tanker på “Snowflakes and cinnamon buns

  1. Jeg vet ikke hvordan er det, men det er noe veldig fint å lese hva du skrev i norsk fra dine ord så velvalgt. Så vakker snøstjerne som også virker rik som snøen flak er, og gode boller. Men vet du at i dag morgenen her også jeg fikk og sett snø flak så flott i skogen på vei til jobb .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..