All roads lead to Rome

Travelling / etdrysskanel.com

Dette er det fornøyde ut-på-tur-fjeset mitt, og nå står en ny reise på planen! Til Roma!

Hverken min flotte fyr eller jeg har vært der før, noe som i seg selv var grunn god nok til å skaffe billetter. Italias hovedstad virker jo som en tidløs og vakker by, med mat og vin og masse sjarm. Dessuten blir det godt med et avbrekk etter noen hektiske måneder, og på toppen av det hele bor en av mine beste venner i Roma for tida! Jeg har villet besøke ham lenge, og endelig fikk vi det til å passe.

Vi reiser allerede i desember, og jeg gleder meg sånn.

Hvis noen av dere har vært der og har favoritter å dele, blir jeg veldig glad for tips!

– – – – –
In other words: This is my happy travelling face, and we have a new trip planned! To Rome! My fella and I have never been, and that’s basically all the reason you need – Italy’s capital seems like such a beautiful place, with lots of food and wine and charm to enjoy. Also, one of my best friends is living in Rome at the moment, and I’ve wanted to visit him for a long time, and finally we’ve made it work. We’re off in December, and a break is going to do us a ton of good. I’m very excited! If any of you have been to Rome and have recommendations to share, I’ll be very happy to hear them!

Reklame

12 tanker på “All roads lead to Rome

  1. Åh vi var i Rom på vår bröllopsresa. Det var varmt så in i bomben, så vi jagade mest skuggan – och gelato – men gick till domkyrkan tidigt, tidigt på morgon för att slippa den annars milslånga kön. Kanske typiskt turistigt men det var coolt.

    Liker

  2. sant at jeg likte » villaen borgesse» og Vatikanet antikke galleriet, men alt er så flott spennende .. – («borgesse villaen» er det også en utmerket cafereria kort kaffe). laurbærblad (store trær rundt stedet av «forum» har en smak ekstraordinær styrke unik lukt til kjøkkenet plukket opp noen hvis du kan ). Jeg liker også stoff farger typisk italiensk skjorte … og kan være søker en av de eldste pizzeria tavern med gamle kunst dekor før krigen og å drikke en øl : » birra Peroni» (grunnen er familie øl brygger (svaret er på «ark av Titus»… hihi) . i Roma gatene, fantastisk med klementin trær smak noen . eller ikke å stå i kø for lenge før Vatikanet besøk : gå til dette stedet i posten, og det du har direkte tilgang til billettering salg. koss deg på Roma …

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..