Patchwork: September

Siste dag i september, og for en måned det har vært! Herlig sensommervær og massevis av opplevelser – en bedre overgang til høsten kunne jeg ikke håpet på.

Jeg markerer månedsskiftet med et lappeteppe av fotografiske minner, hentet fra min Instagram!

InstaSeptemberSeptember begynte med et favorittantrekk; stort vintageskjørt med petticoat under og en prikkete topp. En fredag innledet jeg helga med sushi, vin og venner, og en lørdag feiret jeg bursdag langt ute i skogen.

InstaSeptemberPlutselig ble det klart at jeg skulle til Canada! Jeg fant fram passet, mellomlandet på eventyrlige Island og befant meg med ett på et frodig universitetsområde i Ontario. (Her er den første oppdateringen fra Canada, forresten, og her ligger en oppsummering av turen hvor disse mobilbildene kommer mer til sin rett!)

InstaSeptemberI dagene som fulgte gledet jeg meg over donuts, hotellsenger og gatekunst…

InstaSeptember…og over fine hus, digre frokostvafler og spektakulær natur.

InstaSeptemberOver storbyfølelse, god sjokoladeis og Stars Hollow-vibber…

InstaSeptember…og over en siste øl på et tak, før turen gikk tilbake til Norge. Her rakk jeg såvidt å lese Morgenbladet, jobbe med jetlag’en og nyte noen solstråler i hagen…

InstaSeptember…før jeg pakket kofferten på nytt og dro tilbake til London! Jeg nøt å være hjemme i favorittbyen, og anledningen var eksamensseremonien for sommelierutdannelsen!

InstaSeptemberJeg reiste sammen med moren min, og vi rakk også å besøke en vingård, spise masse god mat og vandre rundt i gatene.

InstaSeptemberSå var jeg tilbake i Norge igjen, og lot meg begeistre av at morgentåka fikk store spindelvev til å se ut som perlesmykker.

InstaSeptemberJeg tok fatt på ei ny bok, skrevet av samme fyr som den jeg omtalte her, passerte ei elv med en pelskledd skapning i og besøkte en fin gård.

InstaSeptemberDe siste dagene har jeg blant annet vært på kjempekoselig kaffeslabras hos mine gode venn Ina, og endelig pakket opp min elskede Totoro, som har ventet tålmodig i oppbevaring mens vi har bodd i London. Nå var det altså over et år siden sist jeg så dem begge, så det var to hyggelige gjensyn, hihi. I kveld har jeg dessuten renset tyttebær, som skal brukes i kake! Hadde egentlig tenkt å bake i kveld, men det er mulig jeg venter til i morgen. Nå er i hvert fall bærene klare til bruk, og jeg klarte å unngå misfargede negler. Bonus!

Dette ble litt av en måned, og det er kjekt å kunne oppsummere litt gjennom mobilbilder.

(Forresten så har den nye nettsiden min, Vin og vegetar, også fått sin egen Instagram-profil!)

Håper alle har fine ting å se tilbake på, samt fine ting i vente! Riktig god helg, alle sammen!

– – – – –
In other words: September, you’ve been great! Just look at this patchwork of memories. The photos all come from my Instagram account, where I write my captions in English – see you there!

Reklame

Én tanke på “Patchwork: September

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..