Lush London

Lush London / etdrysskanel.com
Lush London / etdrysskanel.com
Lush London / etdrysskanel.com
Lush London / etdrysskanel.com
Lush London / etdrysskanel.com
Lush London / etdrysskanel.com
Lush London / etdrysskanel.com

Det er så grønt her. Det er så utrolig grønt og frodig på denne øya, og det gjør meg så glad.

Nå er det slik at man må gå etter hverandre på fortauet i steden for ved siden av hverandre, fordi trær og busker krever all plassen, og jeg må bøye meg ned for ikke å få greiner i ansiktet (men kommer likevel hjem med blader i håret), og trærne banker på ruta når man kjører buss, og eføyen sluker hele bygninger. Luftfuktigheten er høy, og det lukter av blomster og grønne planter overalt.

Noe så herlig! Klorofyll-rus, er det en greie?

– – – – –
In other words: This island is so green and lush, and it makes me so happy. We have to walk behind each other instead of beside each other because bushes take up all the room on the pavement, and I have to bend not to get hit in the face (but I still come home with leaves in my hair), and the branches of the trees knock on the bus windows as you drive by, and the ivy devours entire buildings. The air is humid and smells green. I love it. Is «chlorophyll high» a thing?

Reklame

8 tanker på “Lush London

  1. Åh ja, London er helt fantastisk sånn sett til at det er en storby … så mye grønt overalt. Så mye fine små hager! Når vi var der i fjor sommer så ble vi gående og studere. Vi gikk mye i området vi bodde i, opp Holland Park Avenue og til Notting Hill. Fantastisk område. Dit vil jeg igjen, likte meg så godt der. Tidligere har vi bodd i mye mer sentrumsnære strøk, det skal jeg ikke igjen …
    Synes du har gitt masse fine tips her for London og neste gang vi drar dit så skal vi sjekke ut «the mews» har vi bestemt oss for :)

    Liker

    • Enig! Det er mange både små og store grøntområder her, og det er superfint rundt Holland Park! Vi var der for ikke lenge siden, og beundret både karpene og påfuglene inni parken og de staselige, eføykledde bolighusene utenfor. Så fint å høre at du får noe ut av London-bloggingen, hihi – håper dere vil like mews like godt som hva jeg gjør!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..