I have…

London / etdrysskanel.com

Ei ny uke har begynt, og mandagen er snart over, og jeg har…

…nylig gått en tur i kveldssola med en flott fyr.

…på meg et femten år gammelt foldeskjørt som fortsatt holder stand, samt en enkel topp fra året i Paris.

…ei basilikumplante som bør vannes.

…sett to episoder av Arrested Development og hørt på en Thimbleweed Park-podcast i dag.

…hatt ei barndomsvenninne på besøk i helga, og det var selvfølgelig superkoselig.

…lyst på katt og sjokolade, som vanlig.

…sansen for det nye Gojira-albumet.

…litt for mange tanker om flytting og idéer til blogginnlegg i hodet for øyeblikket.

…planer om å besøke Richmond Park denne uka.

…hvitvin i kjøleskapet.

Deres tur! Hva har du?

– – – – –
In other words: It’s Monday night, and I have… – Just been out for a stroll in the evening sun with a fine fellow. – An old pleated skirt and a top from Paris on. – Watched two episodes of Arrested Development and listened to a Thimbleweed Park podcast today. – A basil plant that needs water. – Had a childhood friend staying here this weekend, and that was obviously marvellous. – A desire to get a cat and to eat some chocolate, as per usual. – Taken to the new Gojira album. – Too many thoughts about moving and ideas for blog posts in my head at the moment. – Plans to visit Richmond Park this week. – White wine in the fridge. What about you?

Reklame

10 tanker på “I have…

 1. Jeg har drukket bobler og spist middag på Løkka, og nå pakker jeg kofferten for fem dager i byen din!!!! :-)

  Har ikke vært i London på ti år, så det blir fint.

  Liker

 2. God mandag! Håper du får en fin tirsdag også. Og onsdag, torsdag, osv :)
  Jeg stod opp altfor tidlig for å gjøre det offisielt at jeg ikke bor i Maastricht lengre, buhu. Og fikk endelig kansellert bankkonti her nede. Tok tre forsøk…. Men jeg har spist deilig frokost/lunsj på kafe og skrevet. Nå har jeg bare én hel dag igjen i Nederland :o

  Liker

  • Å, jeg vet akkurat hvordan det føles når slike opphold går mot slutten (og når man knoter med utenlandske bankkonti, hoho). Håper den siste dagen ble fin og at tilbaketuren gikk bra, og ikke minst at du får en herlig sommer i fedrelandet!

   Liker

 3. Hihi, likar det! Eg har ullundertøy på (med regnet vart det fem grader kaldare, men må jo ha vindauget ope for det), ei skål med heimelaga urtesmør (sjølve smøret er kjøpt, men urtene er plukka frå eigen hage), akkurat litt for mange fine bøker til at eg klarer å bestemme meg for kva for ei eg skal ta til på, eit nøgd smil om munnen og ingen planer for morgondagen.

  Liker

  • Å, jeg liker luksusproblemet å ikke kunne velge bok! Åpne vinduer om sommeren er litt av sjarmen, selv med ruskevær og stiv kuling, haha. Gleder meg til jeg også kan plukke urter i hagen, det høres kjempefint ut!

   Liker

 4. Jeg har…
  Ny leppestift jeg bare -MÅ- teste ut snart. Alt for mange feriebilder å redigere. Meinklang (rosa boblevin) i kjøleskapet. Nettopp begynt i ny jobb som barsjef (IIK).

  Håper du også har det kjempebra og at du koser deg glugg i storbritannia i sommer.

  Liker

 5. Jeg har…
  – akkurat våknet og sitter i sofaen med et pledd over meg.
  – egg i kjøleskapet som snart blir frokost
  – også lyst på sjokolade! Masse sjokolade! Men bør vente til etter frokosten ;)
  – snaaaart ferie!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..