Andre podcast!

Er det en fugl? Er det et fly? Nei, det er en ny episode av Et dryss kanel i podcast-form!

Jeg krysser fingrene for at dere har lyst til å høre på meg i nye tolv minutter, hihi. Det er så hyggelig å «snakke med» dere!

(Pssst – om du gikk glipp av den første, ligger den her.)

Fortsatt god (advents)søndag, alle sammen!

– – – – –
In other words: My second podcast (in Norwegian) is here!

Reklame

22 tanker på “Andre podcast!

 1. Tusen takk for atter en flotters podcast! Både Åsmund og jeg koste oss veldig med den, og vi fniste også godt ved flere anledninger. Absolutt en bra oppfølger!! Likte forresten spesielt godt at du ble betatt av en fyr i hvite khakibukser <3

  Liker

 2. Hurra for nok ein fin podcast, Synne! Og hurra for Harry Potter :D Er heilt einig i at ein bør rulle klesplagga når ein skal ut på tur, og så fint sagt om at ein bør prøve å vere den beste versjonen av oss sjølve så godt me berre kan!

  Liker

 3. Takk for enda en fin podcast! Utrolig koselig å starte dagen med å høre på den. Harry Potter er uten tvil en av mine favoritter, og helt enig i det du sier om HP. Serien er en fryd å lese. Og hehe, kan godt se for meg at det kan være litt utfordrende å komme som søsken nr. 2 eller 3 og ha de samme lærerne. Jeg er eldst, så slapp unna det (heldigvis (??)). Ha en fin uke!

  Liker

  • Så veldig hyggelig, Ida! Mange takk! Ja, HP-serien er knallbra hele veien, synes jeg. Det er sikkert kjekt å være førstemann, ja – da kan man legge lista for de andre, hoho. Ha ei fortsatt fin uke, du også!

   Liker

  • Hjertelig takk for fin kommentar, Jakob! Jeg kunne ikke dy meg, rett og slett – får jo både radioabstinenser og norskabstinenser i utlandet iblant, så jeg måtte starte en ørliten podcast, hihi!

   Liker

 4. oh, er Synne en cinéphile (film Interessert) ! ; hva en gave igjen. morsomt fordi kunne i kveld høre på hele 12 minutter og på samme tid bare to minutter før (jeg lyttet på «Woody Allen», og jeg sier ikke alle bitene av skestj) ; hoho , og glede er doblet ! men jeg må ta mer tid enn alle andre, men jeg vil ha det, er så mye god vilje. du har en veldig rik idé poscast. :)

  Liker

 5. Ja! Der koste eg meg jammen igjen! Har spart denne til eg skulle ha aleinekveld, og sit no på sida av det skeive juletreet mitt med eit glass øl og eit stort smil. Gler meg til neste :D

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..