Min første mini-podcast!

Det var bare et spørsmål om tid, egentlig!
Nå hopper jeg i det, som den journalisten og radio-entusiasten jeg tross alt er:

Her kommer den første utgaven av podcasten Et dryss kanel!

Jeg går forsiktig fram, og begynner med ti små minutter.
Litt famlende, litt fjasete og langt fra perfekt, men forhåpentlig litt hyggelig å høre på.

Jeg er så nervøs at jeg har valgt å legge dette innlegget til publisering mens jeg er bortreist og opptatt med noe helt annet, haha.
(Opptaket ble gjort på fredag i forrige uke, og så måtte jeg bare samle mot en liten stund, må vite.)

Nå vil jeg så gjerne høre fra dere, altså… Jeg blir veldig glad for alle innspill!

God helg!

– – – – –
In other words: It was really only a matter of time – I’m a journalist and a radio enthusiast, after all. I’m taking the plunge: I’ve made my own mini podcast! It’s in Norwegian, though. Sorry! I wish you a wonderful weekend!

Reklame

33 tanker på “Min første mini-podcast!

 1. Okei, no haldt eg på å kosa meg i hjel. Du er så finurleg og fin! Eg har allerie skålt tilbake, og no gler eg meg berre til neste podcast. Apropos franske ord – eg blir heilt mjuk inni meg av ‘inoubliable’.

  Liker

 2. ELSSSSKER DEN! Åh, nå savner jeg deg bare mer; det er jo som å være med deg! Liker at du liker jentenavn med i ekstra godt (knis), og vi har vel snakket om vår felles oppfatning av karamellsmak tidligere (neitakk!). Jeg gleder meg allerede til neste podcast, for dette var kjempestas! Stå på, du er knallflink!!<3

  Liker

 3. Mer mer mer!!!!!
  Jeg har fulgt bloggen din lenge og det er så fint å høre stemmen din!!! Karamell og overraskelse er også blant mine favorittord. (Hva synes du om peisknitring? Er ikke det også fint?)

  Gleder meg til mer, Synne!

  Liker

  • Åh, peisknitring er en herlig og stemningsfull lyd! Jeg liker selve ordet også, for det er jo et onomatopoetikon, hoho.
   Hjertelig takk for fin tilbakemelding, Kristine!

   Liker

 4. jeg kunne hørt på deg for alltid! gleder meg til neste podcast :) det var så fint og hyggelig å høre på deg! selv liker jeg ordet «kjærleik» fordi det er så vakkert, men det må være på nynorsk av en eller annen grunn!

  Liker

 5. i kveld jeg lytter til henne for første gang dine postcast lydbånd; (Det er en lang tid før siden sist av leksjonene). Jeg forsto veldig lite, , men jeg ønsker å forstå alt og lytte mye mer før jeg forstår nesten alt. Jeg er vedvarende ambisiøs for dette. det vil være en stor glede med ordboken , et skarpt øre, blyant. sikker på at jeg vil skrive til deg om det. hehe det var flott .merci en gave. men allerede alle disse lydene så jobbet er en fryd, samt karamell og full av små verdener i seg selv. bon j’arrête( sinon on va dire que j’entends la voix des sirènes ) . :)

  Liker

  • Jeg skjønner godt at dette blir en utfordring, for jeg snakker ganske fort og bruker et personlig språk, men det er hyggelig at du hører på! Takk for kommentaren!

   Liker

 6. Tilbaketråkk: Made me smile # 4 | Et dryss kanel

 7. Tilbaketråkk: Ti ting | koffeine

 8. Ååh, koselig podcast! Veldig behagelig radiostemme :D Selv blir jeg varm i hjertet av svenske ord, som kärlek og lagom. Generelt foretrekker jeg svensk fremfor norsk. Gleder meg til neste avsnitt!

  Liker

 9. Hihi, alltid gøy å høre stemmene til folk man leser bloggene til. Du har utrolig behagelig stemme! Og i likhet med alle andre her, gleder jeg meg også til neste podcast. :)

  Liker

 10. Tilbaketråkk: Andre podcast! | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..