Made me smile # 4

Det finnes alltid smilegrunner og lyspunkter. Her kommer en liten samling av sånt som har fått meg til å smile i det siste!

– Min venn Martin, som er på leting etter ei fin frøken å spise middag med, og som har laget en morsom video for å finne henne! Martin er en flott fyr, så kanskje noen i Oslo-området kunne ha lyst til å bli bedre kjent med ham? Se og del videoen, da vel!

– Det faktum at prins Charles har en bil som går på vin.

Denne utrolig rørende utvekslingen (på fransk) mellom en far og en sønn etter terroren i Paris. Det må være fryktelig vanskelig å snakke med barn om slike ting, og denne faren gjør det på en så fin måte. Den lille gutten er redd og tror de må flytte, for det er jo slemme folk med våpen i byen, men faren forklarer ham at Paris er hjemmet deres, og trøster ham ved å si at de har kanskje våpen, men vi svarer med blomster og lys som beskytter oss, slik at sønnen smiler og føler seg bedre. Noe så nydelig – «de har våpen, men vi har blomster». Full oversettelse til engelsk finnes her!

– Traileren til Song of the Sea. Denne filmen kom i fjor og er laget av studioet bak Secret of Kells (som jeg likte intenst godt og fortalte om her), og virker å være like pen og magisk og stemningsfull som den!

Denne praktiske innføringen i hvordan man bør servere og oppbevare ost. Det er jo så godt, og jeg kjøper ofte spennende oster, men jeg er nok ikke flink nok til å håndtere dem… Da er det jo kjekt at noen kan opplyse meg litt.

Dessuten: De fine kommentarene jeg har fått i forbindelse med podcasten min! Herlighet, jeg ble så glad at jeg fikk tårene i øynene da jeg leste gjennom dem. Tusen, tusen takk for at dere ville høre på, og for alle de fine ordene. Dere er best!

– – – – –
In other words: There are always reasons to smile. Here are some things that have cheered me up lately.
– My friend Martin, who needs a date for a dinner party and who has made a fun video to find her. (This one is in Norwegian, though.) – The fact that Prince Charles drives a car that runs on wine. – This immensely moving exchange (in French) between a father and his son after the Paris terror attacks (English translation here). – The Song of the Sea trailer. This film came out last year, and I want to see it! – This handy guide on how to serve and store cheese. I love cheese, and these things are good to know.
Have a good one, my dears!

Reklame

6 tanker på “Made me smile # 4

    • Samme her, jeg gråt faktisk ganske mye, men den fikk være med på lista likevel, nettopp fordi det var på den gode måten… Så jo innlegget ditt rett etterpå, og tenkte på dere. <3

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..