Explore

November

Oppdagelsesferd. Noe av det beste jeg vet. Små ekskursjoner til ukjente områder. Kanskje bare en rusletur i en del av nabolaget man ikke har vært i ennå – det behøver ikke være noen stor utflukt, så lenge man ikke er helt sikker på hva som venter.

Utforskning i fremmed terreng. Gjerne uten kart og uten noe klart mål. Mulighetene omgir oss til enhver tid, og hvem vet hvilke hemmeligheter omverdenen gjemmer på?

Dette blir dagens oppfordring fra meg til deg. Ta trikken eller bussen til et sted i nærheten som du ikke kjenner så godt. Ta beina fatt og se deg omkring. Helt på egenhånd eller i godt selskap. Med åpent sinn, og kanskje med proviant i veska, bare for moro skyld.

Eventyr til hverdags. Hurra for det!

– – – – –
In other words: Little expeditions. Explorations of unknown territory, even if it’s just a part of the neighbourhood you’ve never walked through before. It doesn’t have to be a big excursion, as long as you don’t know exactly what you’ll find. I love walking without a map and without a destination, just to see where I’ll end up. The possibilities are all around us, waiting to share their secrets. I’d like to encourage you to go out, get on a bus or use your feet, and have a look around in an area you don’t know very well. On you own or in good company. With an open mind and maybe with a snack in your bag. Just for fun. Everyday adventures. Yay!

Reklame

6 tanker på “Explore

  1. Hurra for det! Amund og jeg var ute å utforsket en ny del av nabolaget i går. Vi gikk langs Akerselva forbi Nydalen og oppover mot Maridalen. Kjempefint!

    Liker

  2. den uvanlige måten noen ganger jeg knytte er overraskende ; det er ikke noe galt da jeg liker dette bildet i et spesielt lys hva en. disse grenene litt nakne og solnedgangen som sier gule høydepunkter i bladene, la han frem ark grener til «Fauvisme» og naturalist. og så tenkte jeg litt om «Courbet» og så vakre malerier av dyr som detaljerte i en «gulbrun farge». (Og derfor ingenting galt med hans mest berømte bildet malt, please). Jeg håper du skjønner. som en del rammene er alltid hyggelig to explore .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..