Three weddings (and no funeral)

Denne sommeren hadde jeg gleden av å være gjest i tre bryllup! Tre herlige par inviterte til tre helt forskjellige fester i tre ulike landsdeler. For en fryd!

I juni var vi på Biri, ved bredden av Mjøsa, midt i det frodige innlandet. Festen ble avholdt på en ærverdig gård med stor hage, hvor selve seremonien også fant sted. Baren var full av godt øl fra små, utvalgte bryggerier, og sommerkvelden var lys og mild. En duo spilte fengende låter i teltet til langt på natt, og jeg danset og fjaset med hele familien min. Så, så koselig.

M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri
M&T, Biri

I Kristiansand sto bryllupet i domkirka, og det var en nydelig sommerdag i sør. Vi kastet roseblader og beundret veteranbilen, og så tok vi en øl i byen mens brudeparet ble


foreviget nede ved vannet. Middagen og festen gikk av stabelen på selveste Christiansholm Festning. Der fikk brudgommen fyre av en salutt med kanon (gladere gutt har jeg sjelden sett!), og vi satt inne i selve fortet og spiste. Maten var like pen som den var god, og vi hadde utsikt over skjærgården fra bordet. Veldig flott!

C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand
C+JM, Kristiansand

Røros ble det flotte paret gift i Bergstadens Ziir, og de kjørte avgårde i en Ford Anglia for å ta bilder i slagghaugene. Festen sto på ei hyggelig fjellstue med fin utsikt, og jeg var én av to toastmastere, og det var en ære og en glede! Maten var god og baren var åpen, og brudeparet valset til Kaizers Orchestra, og solnedgangen var helt nydelig. Ane-Marte fanget brudebuketten, og Ingrid hadde med glowsticks, og vi tok tequila-shots med brudeparet klokka tre om natta, og det ble en av årets beste fester.

K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros
K & K, Røros

Bryllup, altså. Selv om jeg er en individualist og på mange måter en kyniker, er det noe med stemningen på slike dager. Alle er samlet, aller er glade, alle har pyntet seg, alle skåler og sier fine ting om hverandre… (Det skader heller ikke at Jonasflotte er ekstra kjekk i dress.)

Jeg er så takknemlig for å ha så mange fine folk i livet mitt, og så glad for å ha fått feire tre store begivenheter i år!

– – – – –
In other words: I had the pleasure of going to weddings this summer! They were three very different parties in three different parts of the country.
One was at an old farm with a big, beautiful garden, and the bride and groom got married right there in the green. There were rolling hills and wildflowers all around, and the bar was stocked with lots of local beers, and there was a party tent with live music and dancing, and the summer night was warm and bright.
Another was a church wedding in the south, by the sea. We threw rose petals and admired the classic car, and had a beer in town while the newlyweds were photographed down by the water. The dinner and the party was at an old fort, which was so cool, and the groom got to fire a cannon – I’ve never seen a bigger grin! We had a lovely view from our table, and the food was as tasty as it was pretty.
Then there was the one in Røros, where the happy couple got married in a very famous church and drove off in a Ford Anglia, and the party was at a mountain lodge. I was one of two toastmasters, and that was such an honour and so much fun! There was a buffet and an open bar, and the couple waltzed to a quirky personal favourite, and the sunset was wonderful. My friend caught the bouquet, and another friend had brought a bunch of glowsticks, and we danced like crazy and had tequila shots with the bride and groom at three in the morning, and it was one of the best parties of the year.
Wedding, you guys. Although I am an individualist and quite the cynic, there is something about the all-encompassing joy of days like these. Everyone is together, everyone is smiling, everyone raises their glasses and says kind words… (It doesn’t hurt that my boyfriend looks sharp in a suit, either.)
I feel so lucky to have such lovely people in my life, and to get to celebrate these huge, happy events with them!

Reklame

6 tanker på “Three weddings (and no funeral)

  1. Tilbaketråkk: …and three wedding looks | Et dryss kanel

  2. Tilbaketråkk: 2015 in 22 questions | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..