Summer showers

Sommerregnet er noe eget. Store, tunge, dråper som trommer på tak og paraplyer, gjerne akkompagnert av dundrende torden. Jeg er så glad i slikt ruskevær!

Lukta utendørs etter et skikkelig skyll er også noe helt for seg selv. Fuktig jord, frodig natur og våt asfalt, i frisk luft som føles klar og ren og ny.

Summer showers, Et dryss kanel
Summer showers, Et dryss kanelSummer showers, Et dryss kanel
Summer showers, Et dryss kanel
Summer showers, Et dryss kanel

Jeg ser og snuser og smiler.

– – – – –
In other words: There is something special about the summer rain. The big, heavy drops make a drumming sound on roofs and brollies, often accompanied by rolling thunder. I love rough weather! The smell outdoors after a proper shower is also quite unique. Damp earth, lush vegetation and wet asphalt, and fresh air that feels clear and clean and new. I see and sniff and smile.

Reklame

6 tanker på “Summer showers

 1. Jeg elsker det du skrevt på sommerregn, og bildene tatt Synne! dette kan bare være her en gang, jeg følte så bra lukter fuktig jord (men jeg ville , kanskje på fjellet i sommer). å vente på en varm dag i morgen ; har funnet at i min hage på liggestol, jeg får fine dråper vann når himmelen er blå,( nei det er ikke grunnen til fly ) : (maur er melking og avl små grønne bladlus på treet og de helle vann tatt fra den grønne blad, ja jeg så med mine egne øyne i dag). naturen er Flott !

  Liker

 2. Helt enig. Sommerregn (og regn generelt for min del) er noe av det fineste jeg vet. Jeg går gjerne tur i skikkelig regnvær, kanskje ikke torden da, og opplever regnet som noe veldig beroligende.

  Liker

 3. Foretrekker sol generelt sett og liker væffal ikke torden, men regn mot ruten er en veldig fin lyd og jeg liker solregn ganske godt, sånn når det er sol og regn på samme tid og man kan lete etter regnbuer. Og du har helt rett i at lukta etter regn er noe eget, det er forfriskende på veldig mange måter :)

  Liker

  • Jaaa, regnbuer er jo alltid en bonus, og både lyden og lukta av regnet gjør meg glad – selv om jeg også aller helst vil ha solskinnsdager om sommeren, altså!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..