Hello, Oslo III

Kjære venn: Om våren, når det er blomstrende trær og bugnende bed overalt, og man møter selskapelige katter og gamle biler i gatene, og hele byen er full av solskinn og nye, knallgrønne blader… Da er du så fin at jeg går helt i spinn.

Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel
Oslo, Et dryss kanel

Jeg tror nesten ingen i verden setter så stor pris på denne årstida som oss nordmenn, etter en lang og mørk og kald vinter, og jeg tror kanskje den norske våren er aller, aller finest akkurat her i Oslo!

– – – – –
In other words: Dear friend. In spring, when there are flowers and blossoming trees everywhere, and even classic cars and cats, and all the new leaves have that almost impossibly green colour, you are so lovely that it makes my head spin. I think we Norwegians appreciate spring more than most, since our winters are so long and cold and dark, and I think the Norwegian spring is at its best right here in Oslo!

Reklame

13 tanker på “Hello, Oslo III

  1. tilbake i denne utseende Våren fra deg , er veldig spennende for meg; som tulipaner og noen vakre farger er ikke mer her ; ( var Levkoy med subtil lukt). Heldigvis finnes det fortsatt noen vakre (i går og i dag har jeg tatt første kirsebær og spiste nedover gaten, fugler stær, er fruktplukkere synger ; men også den berusende lukter av hvite akasie i skogen «Vincennes» ; når du Moter selskapelige katter du er alltid så heldig !, jeg smiler når jeg se disse combi volkswagen som er en bilimportør i gata når jeg dra til jobb (og det er alltid en smil , en løfte om avreise på ferie). Ja, i byen din, og det er grønt plass så søt! god pinsehelg …

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..