Quick, crunchy kale pasta

Her kommer et raskt, sunt og godt middagstips!
Det er hverdagsmat vi spiser mest av, så den skal man kose seg med, synes jeg!

Kale pasta Dette er veldig lett å lage, og jeg er litt hekta på grønnkål for tida. Jeg synes det er så digg at den beholder den sprø konsistensen, selv når den varmebehandles, og så smaker den så friskt og godt!

Pasta med grønnkål

Til to personer trenger du:
-300 gram pasta av valgfri type
-en halv løk
-et fedd hvitløk
-to gode never grønnkål
-en halv paprika
-en håndfull cherrytomater (vi brukte gule, for variasjonens skyld)
-god olivenolje
-fersk basilikum
-parmesan

Fremgangsmåte:
Kok pastaen etter anvisningen på pakken, gjerne med en terning grønnsaksbuljong i vannet, for da blir den ekstra god. Hakk løk og hvitløk og la dem surre sammen i ei stekepanne til løken blir blank. Fjerne stilkene fra grønnkålen og skjær bladene opp i passelig store biter, og hakk paprikaen og cherrytomatene. Ha alt sammen oppi stekepanna og la det surre sammen med løken i fem minutters tid. Hell vannet av pastaen og tilsett litt god olivenolje for at den ikke skal bli klebrig. Tilsett grønnsakene oppi kjelen, riv litt fersk basilikum og rasp litt parmesan over, og rør det hele sammen. Serveres gjerne med nykvernet pepper og et smil.

Bon appétit!

– – – – –
In other words: A very simple recipe for a tasty, healthy everyday dinner. I love kale, because it keeps it crunch even when you cook it! Yum! All you need to make this is pasta of your choice and some onion, garlic, kale, bell pepper, cherry tomatoes, fresh basil and parmesan cheese. Start by cooking the pasta (I like using a stock cube in the water, and when it’s done I stir in some good olive oil to prevent it from becoming sticky). Chop the onion and garlic, and let them sizzle in a frying pan until the onion softens. Chop up the kale (after removing the stems), bell pepper and cherry tomatoes. Add everything to the frying pan. Let it all cook together for five minutes, and then combine the whole thing with the pasta. Rip up the basil leaves and grate the parmesan and stir everything together. Serve with freshly ground pepper and a smile. Bon appétit!

Reklame

6 tanker på “Quick, crunchy kale pasta

 1. Det er så fint med slike enkle, gode hverdagsmiddager! Dette så veldig fristende ut. Jeg liker også grønnkål veldig godt. Og parmesan gjør jo (nesten) alt bedre!

  Liker

 2. I just spent the past little while going through your blog and it’s so lovely! Your photos are so beautiful, your style is fabulous (can I have all of your dresses please?!) and you just seem like such a positive person, it’s so refreshing! And thanks for adding everything in English as well, haha! I really look forward to following your blog! :)

  And this looks delicious! I’ve never had kale, but I think I might have to try this!

  Liker

  • Thank you so much for all your kind words, Ashley! Your comment made me happy.
   I love the fact that my English translations allow me to reach people across the globe, and it is such a joy to connect with like-minded people in other countries!
   I can really recommend kale – it’s fresh and crispy and goes with almost anything, in my opinion. I’m going through a real kale phase at the moment, haha.
   I wish you a lovely day! See you around the «blogosphere»!

   Liker

 3. Tenkte som «pasta»‘,eller ravioli oppskrift , fortjener du a lage pa hjemme ,Litt liksom var pa restaurant tur krakow. Hver gang du onsker (ogsa bruke som dessert !ja !) :- du vet «Kepler» (kreplach) : pa you tube makin ‘ kreplach ! Det er Kepler (soop champignon de Paris og potet ; men ogsa med hvite ost og kanel ! ) . Vil sender deg snart oppskiften . hihi Bon appétit ….

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..