New hair and winter wear

(Vel, håret er strengt tatt ikke nytt, men det er i hvert fall nylig klippet!)

God andre adventssøndag! I dag skriver jeg julekort og drikker kanelkaffe, og i kveld blir det grøt til middag, søndagsfilm og to tente lys.

Det er blitt mildere, men i utgangspunktet er vinteren et faktum. Jeg har funnet frem kåpa mi fra Camaïeu, kjøpt da jeg bodde i Paris. Den passer godt til skjørt og kjoler, som jo er det eneste jeg bruker – med underskjørt, tykke strømpebukser og leggvarmere kan man svinse rundt og ha det behagelig i vinterhalvåret også.

Winter
Winter

Jeg liker denne lengden på håret, og vil egentlig bli flinkere til å holde fasongen ved like. Nå er jeg i alle fall presentabel en stund fremover – og når luggen er kortere, kommer sølvhårene mine tydeligere frem, slik at jeg får ekstra glitter!

Med etterlengtet hårklipp og varm kåpe er jeg klar for alt!

– – – – –
In other words: Well, my hair isn’t new, but the haircut is! It was way overdue, too. I like this length and shape, and my grey hairs become more visible in front, giving me some glitter! As temperatures are dropping I’ve also found my winter coat from Camaïeu, which I bought when I lived in Paris. On this second Sunday of advent I’m writing Christmas cards and drinking cinnamon coffee. I hope yours is nice as well! With a new haircut and a warm coat I’m ready for anything!

Reklame

14 tanker på “New hair and winter wear

  1. Ekstra glitter! Elsker det. Så utrolig fin måte å si det på. Det skal jeg begynne å bruke om mine grå hår. Nå ble jeg plutselig litt mer glad i de. Du var veldig fin! Nydelig kåpe.

    Liker

    • Tusen takk for veldig fin kommentar! Det er jo kjempekoselig om jeg kan bidra til at andre setter større pris på i sølvhårene sine. Vi har tross alt gjort oss fortjent til dem, og det er ikke alle som kan smykke seg med glitter i håret. Jeg er sikker på at du er flott! Fortsatt god, glitrende førjulstid til deg!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..