«This is Halloween!»

Hurra, allehelgensaften er her!

Jeg har gledet meg og forberedt meg med koseskumle filmer hele måneden, som A Fantastic Fear of Everything, Paranorman, Clue og The Addams Family. Dessuten hører jeg mye på Halloween-spillelista mi for tida, så klart! Den er variert og passende og full av fjas!

Jeg har pyntet med girlander, laget gresskarlykt og bakt sjokoladekake.
På kommoden i gangen står en bolle med godteri som de kostymekledde barna skal få når de ringer på.
Det er venner på vei, og det er avkappede fingertupper på stuebordet.
Alt er klart, med andre ord.

Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween
Halloween

Happy Halloween, alle sammen!

– – – – –
In other words: It’s here! I have been decorating and baking and making a lantern and buying candy for the little uns, and now I’m oh, so ready. There are friends on the way and dismembered fingers on the table. All set! Happy Halloween to everyone!

Reklame

20 tanker på “«This is Halloween!»

 1. Så mye gøy og så mye fin pynt! Håper du får en fin kveld med masse moro! :)
  Her er det lite feiring, men jeg koser meg med å høre på at alle naboene feirer storslagent! På spansk vis! ;)

  Kos deg! :)

  Liker

  • Takk, det ble en kjempefin kveld!
   Å, så gøy at naboene har fest! Jeg blir alltid glad av å høre at folk hygger seg. (Med mindre bråket tar helt av og jeg har eksamen eller noe dagen etter, hoho.)
   Fortsatt god helg!

   Liker

 2. Så mye kult! Jeg lagde faktisk en gresskarlykt selv sammen med en kompis tidligere denne uka (som dessverre har begynt å lukte gammel frukt allerede). Har du laget de avkuttede fingertuppene selv? :)

  Liker

  • Takk! Så gøy! Jeg er veldig begeistret for slike lykter, og blir alltid litt trist når de begynner å forvitre… Synes det lukter så godt når de brenner!
   Nei, jeg kjøpte fingertuppene på TGR. Egentlig er det viskelær, men jeg hadde andre planer, muahahaha.

   Liker

 3. Tilbaketråkk: Patchwork: October | Et dryss kanel

 4. det er ganske unikt at du får så god til å kutte perfekt geometri, gresskar haloween; og en annen: leste i » Le canard enchainé» fransk presse denne uken, som hva: moderne, men skremmende virkelighet i Holland initiativ, kan vi ha tatovering av en persons hud (rehydrert på silocone støtte) etter hans død. Jeg synes det er vanskelig å tenke å ha en slik gave for skygge ti lys belysning, lampeskjerm til skremmende kvelden haloween! æsj og huff! (Jeg håper jeg ikke har fått for mye frykt med dette …)

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Halloween x 11 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..