Patchwork: October

Vi vinker farvel til oktober, og dermed er det tid for et nytt lappeteppe av Instagram-minner!

InstaOctoberMåneden er som kjent rosa, og jeg hadde jakkenål og refleks og rosa lommespeil for anledningen. En torsdagskveld lagde jeg smuldrepai med eple og blåbær, og en fredag var jeg på bursdagsfest med masse godt på bordet og i glasset.

InstaOctoberJeg promenerte i Botanisk hage og gledet meg over høstfargene, og jeg viste frem en fin vaffelbil i forbindelse med dette innlegget fra Brussel. Høstfargene gjorde seg gjeldende på kjøkkenbenken også.

InstaOctoberJonasflotte og jeg så Boyhood på Cinemateket og syntes den var intenst bra. Jeg spiste iskrem med lakrissaus og strøssel en kveld jeg var alene hjemme, og en torsdag tilbragte vi i det digre ølteltet utenfor DNS – huhei, Oktoberfest!

InstaOctoberJeg tok dere med på skogstur, ruslet i regnværet med de rutete støvlene mine og markerte Suit Up Day.

InstaOctoberDet gule løvet tok seg veldig godt ut mot den knallblå himmelen, og jeg fulgte opp fargegleden med en ny leppestift – Ruby Woo fra Mac. Endelig! Den fikk være med da jeg iførte meg finstasen og gikk på galla!

InstaOctoberJeg spiste god, belgisk sjokolade, spilte Prince of Persia og gikk små turer i det høstkledde nabolaget.

InstaOctoberJeg lot meg begeistre av cherrytomater, traff fine frøkner på #instamøte og viste frem en ny vintage-venn. Hurra for nye (gamle) kjolefavoritter!

InstaOctoberEn lørdagskveld var jeg på bursdagsfest og ble servert punsj med skogsbær (nam!), og en søndagskveld lagde Jonasflotte og jeg Sopranos-middag (nam igjen!), og en mandag utforsket jeg fargerike bakgårder.

InstaOctoberDe tre siste bildene har naturlig nok Halloween-tema. Jeg lagde pynt og delte fremgangsmåten her! Jonas og jeg drakk vin og lagde gresskarlykt kvelden før kvelden, og på selveste allehelgensaften var Jack og jeg veldig klare for feiring.

Oktober ble like fin som jeg hadde håpet, og nå krysser jeg fingrene for en super november!

Jeg heter forresten Synnebollen på Instagram. Vi sees der!

– – – – –
In other words: This what October looked like through my trust Samsung! I like these patchworks of memories. All my original captions are in English. I’m Synnebollen on Instagram, see you there!

Reklame

5 tanker på “Patchwork: October

  1. Det er så koselig å se disse oppsummeringene! Mange fine ting i oktober, og jeg har på følelsen av at november skal bli minst like bra.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..