Bonjour, Bruxelles!

Hipp hurra, jeg reiser til Brussel i dag!

ValiseKofferten er klar, og det er jeg også.

Klar for oppdagelsesferder i en helt ny by, og for klosterøl, brosteinsgater, belgisk sjokolade, tegneseriefigurer, bakervarer og kjæresterier. Dette blir fire fine dager, det er jeg helt sikker på, og jeg gleder meg sånn!

Kos dere i mellomtida, så snakkes vi igjen i midten av uka som kommer!

– – – – –
In other words: Yay, I’m off to Brussels today! My suitcase is ready, and so am I. Ready for exploring a new city, and for abbey beers, Belgian chocolate, cartoon characters, cobbled streets, baked goods and boyfriend time. These four days are going to be great! Have fun in the meantime, we’ll talk again when I return!

Reklame

10 tanker på “Bonjour, Bruxelles!

  1. nice! og lykke til på turen. siden du også fant byen kalt den «lille Venezia i vannet» belgisk; du må også finne Jeanneken kjæreste (jeg tror hun er kjent) av Manneken piss. men det må være tusen overraskelser som det er i denne byen.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..