Cute coat

Hei igjen, dere! Jeg er tilbake i Oslo etter fire flotte dager i Belgia, og har hatt det så bra på tur!
Jeg gleder meg til å dele høydepunktene med dere når jeg har fått sortert og bilder og inntrykk.

I mellomtida, ettersom det er blitt adskillig friskere i været, tenkte jeg at vi kunne ta en titt på min nye høstjakke. Den ble sjenerøst sponset av min mor da vi var på handletur forleden. Heldige meg! Jakka er pudderrosa og kommer fra EasyComfort.

Pink coat
Pink coat

Det er så kjekt når man finner slike jakker med god passform og perfekt lengde!

Dette fine veggmaleriet pryder inngangspartiet i barkgården vår, forresten.

Pink coat

Jeg liker fasongen og den duse fargen på jakka, og at den tåler både vind og vann, samt at den har litt maritime detaljer.

Pink coat
Pink coat

Dessuten har jeg utstyrt den med refleks, så klart! Bamse, verdens sterkeste bjørn, lyser opp når det mørkner.

Pink Coat

Både han og jeg er klare for kjølige, mørke, koselige høstkvelder!

Pink coat

– – – – –

In other words: I’m back from brussels! I’ve had a lovely time, and I’m really looking frward to sharing the highlights with you when I’ve sorted my impressions and my photos. In the meantime: This is my new autumn coat! It’s by Easy Comfort, and it resist wind and rain. I like the muted pink colour, the fit, the length and the maritime details. (The cartoon reflector did not come with the coat; I added it myself as the evenings are growing darker! All good Norwegians wear them.) Now the cute coat, the little bear and I are ready for autumn!

Reklame

12 tanker på “Cute coat

  1. Den var superfin! Jeg leter etter høstjakke, men finner absolutt ingen jeg liker alt ved. Typisk når man har jakka som et bilde i hodet, da finner man jo aldri akkurat den :)

    Liker

  2. Bakte nettopp bananbrød etter din oppskrift, men med noken endringer så den blei grovare og med mindre sukker. Det blei veldig godt! :) har linka til deg i bloggen min :)

    Liker

  3. denne kjekk liten rosa klær, har litt av den samme lyse lys av min Syringa, og jeg må legge til at denne enkle med alle sine små detaljene, er det bra ut på deg. Jeg også likte veggmaleri.

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..