Three summer treats

Det er så varmt og sommerlig ute! Jeg blir så glad og så rastløs!
Nå vil jeg bare fjase i sola hele dagen, og så vil jeg bake når kvelden kommer.

Her er tre sommerlige oppskrifter som jeg kribler etter å prøve.

Triple berry summer buttermilk bundt fra herlige Smitten Kitchen.

triple berry summer buttermilk bundtSugar plum and currant crumbly tart fra elegante Canelle et vanille.

tart

Classic Lemon Bars fra min absolutte favoritt, Joy the Baker.

lemon bars

Bildene er lånt og linket/Photos are loaned and linked

Den nederste oppskriften har jeg besluttet å prøve meg på allerede i morgen, slik at jeg kan ta med sitronbiter i parken på lørdag.
Jeg gleder meg til å kjenne lukta av sitrus spre seg i leiligheten, og til å by venner på søt og syrlig kake i solskinnet.

Forresten, ikke glem at du kan vinne Willy Wonka! Hittil er det bare 18 stykker som deltar i konkurransen, og det betyr reale vinnersjanser, hihi. Jeg mistenker at mange (i likhet med meg selv) er på vei inn i feriemodus, så jeg kommer til å utsette trekningen med en uke, hoho.

Håper alle kan nyte sommeren for tida!

– – – – –

In other words: It’s so lovely and warm out, and it makes me so happy and so restless! These days I just want to run around in the sun all day, and then I want to bake summery things when evening comes. Here are three recipes I’m dying to try at the moment. I hope it’s summer where you are!

Reklame

14 tanker på “Three summer treats

  • Jeg kan i hvert fall gå god for sitronrutene! Ganske klissete å spise, så man bør ha servietter for hånden, men de er skikkelig friske og fyldige på smak!

   Liker

 1. Hei! :D Tuusen takk for en så koselig kommentar!!! Katten er utrolig fin, jepp, og veldig veldig lat. Haha. Han heter forøvrig Bitteliten, helt latterlig navn, men han var så knøttliten da han kom til verden, så, jah..

  Aww, tusen takk. Ble så overrasket da jeg åpnet konvolutten. Jeg hadde av alle ting klart å komme inn. Uvirkelig. Nesten fortsatt uvirkelig. Oslo er en spennende by, og jeg gleder meg vilt til å bo der. I tre år. Holycow.

  Nå er jeg ferdig med Fossum-boka, og wow. Krim er virkelig spennende. Har du lest noe annet av henne?

  Men åhhh, du, DU er jo Synne!! Jeg husker jeg leste en post på ohcherie (ikke sant du er skribent der???) om å gå bort til en fyr på gata og si at han var kjekk, og så gi han nummeret ditt. Jeg virkelig elsker det innlegget, lagret det til og med som et bokmerke. Du er råtøff! Og jeg er forelsket i blogg-navnet ditt. Sukk.. Nå har jeg så mye fint lesestoff å kose meg med!

  Håper du får en magisk helg, og god sommer til deg også <3 Les masse og drikk masse iste og spis masse jordbær og bad masse!! Hurra!

  Liker

  • Bitteliten, haha! Veldig sjarmerende navn, synes jeg, samme hvor mye han vokser.
   Jeg tipper at du kommer til å trives veldig godt i Oslo – det gjør jeg, i hvert fall!
   Jeg har ikke lest noe annet av Fossum, nei, men min krimglade mor har lest omtrent alt. Jeg får inntrykk av at hun skriver godt og innsiktsfullt nesten uansett, så det er sikkert bare å kaste seg over noe annet hun har forfattet! Det er så kjekt med lett og spennende sommerlektyre.
   Jaaa, det er den samme Synne, hihi! Tusen takk for fine ord om den teksten! Den er blant de mer personlige jeg har skrevet for OC, så det er virkelig veldig hyggelig at du liker den. Bloggnavnet også, for øvrig – velkommen hit!
   Håper du hadde en super sommerhelg, du også!

   Liker

 2. Forresten, må egentlig kommentere på selve innlegget her også. Iiih, ser bare alt for godt ut. Den i midten …. *stjerneriøynene* Vet du hva? Jeg er i nord-norge akkurat nå, det er midnattssol og jeg har det så alt for bra, og så kommer jeg over bloggen din, og jeg tenker wow, her skal jeg VIRKELIG ha det bra, lese fine blogger og bare.. og så ser jeg at du skriver om baking, og gjett hvor jeg har sommerjobb da!? På et bakeri på Hamarøya i Nordland. Lovin’ life!

  Liker

 3. ja, er det ikke ofte at jeg har mulighet til å se kake baking (i engelsk modus); og disse to (trippel bær ,» babeurre » ;og deretter cake plomme og solbær) synes veldig flinke til matlaging (for når det blir regn sommerdag) med god te. men ja sommersolen er mye godt i skogen som det var. Takk for de fine oppskrifter.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..