Around the clock on a Tuesday

Jeg lar meg inspirere, dere! Av de store, flinke bloggerne som tar oss med seg rundt en hel dag.

Jeg iførte meg katteklokka og knipset et bilde i timen. En morsom utfordring!

TuesdayDette var en dag i februar (oi, ukene flyr!), en ganske tilfeldig tirsdag. Jeg hadde ingen frilansoppdrag å jobbe med akkurat da, så jeg kunne bruke dagen til hva jeg ville! For en luksus.

La oss se hvordan en slik dag kan arte seg for min del. Tidene er omtrentlige, altså!

07.00: Jeg står opp klokka sju, som vanlig.

TuesdayJeg tasser rundt i morgenkåpe med kaffekoppen, og Jonasflotte gjør seg klar for arbeidsdagen.

08.00: Frokost! Kornblanding med yoghurt og kiwi samt granateplejuice.

Tuesday09.00: Huslige gjøremål som klesvask (har alltid en liste å følge!) med Ekko i bakgrunnen.

Tuesday10.00: Flere listeaktiviteter på skjermen, som å skrive på en tekst til Oh Chérie, med te ved siden av.

Tuesday11.00: En liten treningsøkt (jeg er dronningen av stuetrening, haha).

TuesdaySå hopper jeg i dusjen og gjør meg ordentlig i ordning for resten av dagen.

12.00: Lunsj med en episode av The IT Crowd.

Tuesday13.00: Jeg begir meg ut i byen for å oppsøke potensielle oppdragsgivere med visittkortet mitt.
(Den som intet våger, intet vinner!) Det er ganske kaldt, og himmelen er dekket av et tynt slør.

Tuesday14.00: Jeg ringer på hos flere foretak, blant annet ett som ligger i en koselig bakgård.

Tuesday15.00: Jeg stikker innom SmåTING, kanskje byens mest fargerike butikk, bare for å titte.

TuesdayTuesdayVil ha omtrent alt, hihi.

16.00: Besøk hos andre foretak, hvorav ett som holder til i en stilig oppgang med speil. Hei!

Tuesday17.00: Jeg vender nesa hjemover og tar en tekopp underveis, på en nyåpnet yoga-kafé i nabolaget.

TuesdayTuesday18.00: Jonasflotte og jeg møtes hjemme, hvor vi lager og spiser middag. Grønnsaker og laks i wok.

Tuesday19.00: Jeg treffer Maren og tar banen mot vest, for vi er invitert til en felles venninne for å se på film.
Maren har Mummi-nett og røde negler.

Tuesday20.00 – 21.00: Ratatouille og hjemmebakte kanelsnurrer hos Josefine!

Tuesday22.00: Vi drar hjemover, via Jernbanetorget, hvor denne installasjonen lyser opp i kveldsmørket.

Tuesday23.00: Jeg leser et kapittel i en gøyal og spennende bok, før jeg legger meg litt etter elleve.

TuesdayDet var den rolige og fine tirsdagen! Takk for følget!

– – – – –

In other words: I decided to take a photo every hour for a whole day, inspired by the big, talented bloggers out there. This was a Tuesday in February (gosh, the weeks fly by, don’t they?) when I did not have any freelance jobs, and that meant I could fill the day with whatever I wanted. Such a treat! The times are not accurate, but this was more or less what it looked like. I got up at seven, had breakfast, did some housework while listening to the radio, wrote on an article while drinking tea and then worked out. (I am the queen of exercising at home, haha!) After showering and getting ready I had lunch, and then I went out under the black trees and bright blue sky to contact possible freelance employers and give them my card. (If we want something to happen, we have to make it happen!) I visited many different places with nice backyards and mirrors, and dropped by a colourful toy shop, and then had a cup of tea in my neighbourhood on the way home. My boyfriend and I made and had dinner – we chopped lots of vegetables and threw it in the wok with some salmon – and then I met a friend and took the metro to another friend. We watched Ratatouille and ate cinnamon buns. When we went home there was an art installation that brightened up the evening, and when I arrived home I read a chapter in a fun and intriguing book before going to bed a bit after eleven. That was it – a relaxed and very nice day. Thanks for the company!

Reklame

18 tanker på “Around the clock on a Tuesday

  • Den heter «When did you see her last?», og det er bok nummer to i den nye Snicket-serien All the Wrong Questions. Herlig snodige bøker for barn som også fungerer utmerket for barnlige eldre (i likhet med alt det andre han skriver)!

   Liker

 1. Og jeg lar meg inspirere av deg. Her fikk jeg en ide som må prøves ved anledning, sier ikke mer om det nå. ;) Ser ut for at det var en variert og spennende dag. Og takk for inspirasjonen eller ideen som dukket opp. Ta deg en tur da, når inspirasjonen kommer. Kanskje et og annet av tanker dukker opp også. ;) Er i «desperat mangel» på mennesker som føler for å si noen av sine meninger, i forhold til tanker om litt av hvert.. :) Men hovedsaken er jo at det leses, og det gjør det, omtrent døgnet rundt. Nesten.

  Liker

  • Så fint å høre! Selv takk!
   Sånt går vel opp og ned som det meste annet i livet; snart er du sikkert inne i en ny periode med massevis av kommentarer, hihi.

   Liker

 2. god idé at det å sette inn visuelle sekvensialitet på 24 timer av dagen tatt som en ny narative teknikk , og ny bølgesurfing (uttrykk datert : egentlig ) .
   så , ja , generelt , hva gjør vi fra vårt hjerte , av hjertens Lyst i vår tid? ….
  bare for å være der i moderne aktiv lenke på din innlegg jeg lyttet til « olivier Messiaen » : («oppvåkningen av fugler «)… i resultatet er bra .
   noen ganger litt mindre aktiv siden min opp i morgen ; er jeg , andre ganger mer . liksom , jeg elsker svært få adrenalin i byen , er jeg bedre liv kampanje . og en god bok seriøst tema i kveld, så jeg er i barndommen i løpet av dagen på jobb .
   på den ene siden , får du til å doble deg , ditt image stort speil , pluss , du trippel duplisere bildet, med i likhet til » Leia » Princess Star Wars Trilogy ? men også en suksess i vår tid kan du kose deg . en grasiøs fugl pip pip pip til dette neste vårdager ! en antagelse , selv om klokketiden katter ; bakhold er .

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..