Pomegranate

Nå kommer jeg kanskje til å virke som en raring, men denslags har jeg aldri brydd meg om, hihi.

Her kommer en ørliten ode til granateplet. Jeg er så begeistret for denne frukten.

MarchRød og blank. Granateplet har krone på toppen og hemmeligheter inni.

Det kan brukes til nesten alt! I bakst, på frokostblanding, i salat, til pannekaker, i juice, på iskrem…

Samt helt på egenhånd, som det er.

MarchTenk at noe med så flott farge og så god smak bare oppstår av seg selv, der ute i naturen!

MarchLitt magisk, synes jeg.

Etter noen snitt og litt plukking får man en skål med rubiner som man kan spise.

MarchGranateplet. Verdens åttende underverk.

Snakk om hverdagsglede!

– – – – –

In other words: This post might make me seem quite nutty (or should I say fruity?), but I never cared about that. This is a little ode to the pomegranate! It is such a beautiful fruit. Red and shiny, with a crown on its head and secrets inside. I like it in baking, on cereal, in salads, in juice, on pancakes, on ice cream… Or on its own, just as it is. I almost can’t believe that something with such vivid colour and such lovely taste just materialises in nature! Quite magical, I think. After a few cuts and some plucking you end up with a bowl of rubies you can eat. The pomegranate should be named the eight Wonder of the World, and for me it’s really one of those little joys of life!

Reklame

19 tanker på “Pomegranate

 1. ÅH, for noen fristende og fine bilder! Jeg elsker granateple, men har en tendens til å glemme det litt. Skjønner ikke hvorfor, hihi. Setter det på handlelista med en gang, jeg. Takk for et fint møte i dag, og nyt resten av søndagen!

  Liker

  • Oi, haha, håper dere slapp med skrekken! Man kan vel få mageknip av det meste om man spiser for mye av det, men jeg har heldigvis aldri merket noe etter å ha spist granateple!

   Liker

 2. oi! det er en kongelig frukt !, som samtidig skal være en rik antioksidant, og dens skjønnhet her synlig og godt gjort, dekorasjoner tempel, kongedømme «David», er hans nummer likevel 613 pips du allerede har prøvd å telle ?; som våre guddommelige bud. veldig tilstede på bordet for våre viktige helligdager. det er også en deilig dessert hver dag med litt sukker og appelsinblomst vann. og på denne dagen i dag på st «patrick», etter en liten «Guinness» og pølse smakte, tror jeg den perfekte rikdom av farger (selv om jeg også høre den konge lyre «david») og dets tolkninger rike i tekster . En sprudlende musikalsk rytme i «The Corrs» og også samtidig synge sammen i mine ører denne fin kompliment til de vakre granatepler, delikat i sin hage (you tube mor Karbasi ladrona av Granadas). en sann grunn til feiring!

  Liker

 3. Hoho, vi har en treåring som er fullstendig gal etter granateple. Hun kommer visst aldri over at hun kan få den servert i middagen, som «godis» og i yoghurten. Perfekt;)

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Patchwork: March | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..