Just because

En fredag arrangerte vi fest. Vi inviterte en fin og variert gjeng venner, uten noen spesiell anlening til å ferie noe som helt – vi hadde rett og slett lyst til å feste, og det er jo den beste grunnen!

Jeg hengte opp et bokstavbanner i gangen som ønsket folk velkommen og forklarte konseptet.

Just becauseDessuten fant jeg frem Mikke og de geniale glassmarkørene med sugekopp og fine farger.

Just becauseJust becauseMin vin! Med disse små figurene slipper man å lure på hvilket glass som er ens eget!

Videre blåste vi opp ballonger, for det hører med når det er fest…

Just because…og vi fant frem navnelapper, så det ble lettere for folk fra ulike miljøer å bli kjent med hverandre.

Just becauseJeg hadde retrokjole med art nouveau-blomster og sikkerhetsnål for anledningen!

Just becauseDet begynte med en fin gjeng rundt stuebordet, og så utvidet antallet og området seg gradvis…

Just because…til gulvet i gangen var et mylder av sko. Akkurat slik skal det være.

Just becauseNoen satt ved spisebordet og drakk akevitt.

Just becauseI et hjørne var det øl og fortrolige samtaler.

Just becausePå gulvet ved bokhyllene satt fire kjekke fyrer og diskuterte hvilket Metallica-album som er best.

Just becauseEtterhvert endte mange opp stående på kjøkkenet, slik man alltid gjør.

Just becauseI det hele tatt var det mange fininger på besøk, som smilte og skålte og koste seg sammen med oss og hverandre, og det er nesten ingenting som gjør meg gladere enn det!

Just becauseJust becauseJust becauseJust becauseJust becauseJust becauseKanskje bortsett fra ballonger, da. Ane-Marte og jeg var i ekstase.

Just becauseJust becauseMitt kanskje største smil hittil i år, haha!

Det kaaaan hende at vi fikk en uniformert vakt på døra på et tidspunkt, men vi hadde hengt opp nabovarsel og spilte musikk på et fornuftig nivå, så han sa ikke annet enn at vi hadde vårt på det rene og at vi kanskje kunne prøve å snakke litt lavere likevel. Det kunne vi selvfølgelig, og dermed fortsatte festen. Vi holdt på frem til klokka fire, da de siste gjestene gikk hjem og vi ramlet i seng, med et hyggelig besøk sovende på luftmadrass i stua.

Slike kvelder gjør meg glad og ydmyk, fordi jeg er så heldig å ha så mange fine folk i livet mitt.

– – – – –

In other words: One Friday we hosted a party. We invited a lovely flock of friends for no specific reason, without an occasion, simply because we wanted to party – and that, of course, is the best reason of all! I hung a banner saying «just because» in the hall as a welcome, and I found the little glass markers I love so much, which helps you keep track of your glass. We also inflated balloons (no party without’em!) and prepared little name tags to make it easier for people from different social environments to get to know eachother. I wore a retro dress with art nouveau flowers and a safety pin holding my name in place. After a while the apartment filled up with people, turning the hall into a mess of shoes, standing and sitting everywhere, talking and smiling and raising their glasses. It was such a great evening! There is nothing I love more than being surrounded by good people having a good time – except maybe balloons. My friend Ane-Marte and I were quite euphoric, as you can see! Now, me may have had a visit from a uniformed guard some time during the party, but we had hung party warnings in the building, and the music was not too loud, so he said we had done nothing wrong – but maybe we could lower our voices a bit, all the same? We could, and the party went on, until four in the morning when the last guest left and we stumbled into bed with a visitor sleeping on an air mattress in the living room. This was the kind of evening that makes me all happy and humble, simply because I feel so lucky to have so many great people in my life.

Reklame

15 tanker på “Just because

 1. Det ser herlig ut! Jeg elsker den kjolen – jeg har den selv (etter å ha sett den på et av dine bilder og så senere funnet den brukt) og gleder meg veldig til jeg ikke lenger ammer og den passer igjen :P Hurra for fest bare for festens skyld! :)

  Liker

 2. Såg ut som ein herlig fest! Digga smilet ditt på det siste biletet! Ordentleg lukkesmil :-D Digga forsåvidt kjolen din óg. Synst du har så bra klesstil, kjenner eg er litt misunneleg på alt du har på deg.

  Lurt med namnelapp, forresten. Neste gong eg arrangerar fest, skal det vere med namnelapp.

  Liker

  • Det er jo faktisk Mikke, åpneren er kjøpt i Disney World i Florida. (Har lagt til to ord i teksten nå, slik at andre slipper å lure, så takk for påminnelsen!) Han bidrar med glede hver gang vi drikker flaskeøl, hihi!

   Liker

 3. det har ikke blitt sagt bedre , som tidligere ; andre har gjort det så bra (- «det smilet er bare til å dø»…), og av deg selv : hvem vet veldig godt hva » art nouveau «i stil blomster på kjolen. men bare fordi jeg ikke vet, er det normalt at de gå uten sko i huset ditt? Vel, som for vin, var vi den beste kvaliteten jeg bestille bare tittelen på stykke teater avspilling, den tiden: («- te med Sitron»). please ..

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Sunny celebrations | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..