To Malaysia!

Nå står kofferten klar i gangen, og jeg vil bare skrive noen små ord før vi reiser i retning flyplassen. Vi skal fly i tretten timer og ende opp i Kuala Lumpur. Som jeg har sett frem til denne dagen!

Når jeg skriver «vi» mener jeg hele familien min, og det blir så koselig! Vi skal feriere sammen i ti dager, og sannsynligvis blir det mye varme og mye god mat på oss, i tillegg til kultur og historie, bading, billøp, apekatter, utsikt, grotter, golf, templer, vintageshopping og kanskje en svipptur til Singapore. Med andre ord blir dette en innholdsrik og spennende reise, tror jeg! Jeg har gledet meg i månedsvis, og endelig er dagen her.

Om noen har tips til hva vi bør se og gjøre, så del dem gjerne i kommentarfeltet!

Vi snakkes altså i april, når jeg er tilbake i Norge. Jeg har planlagt noen sånne magiske forhåndsinnstilte innlegg til dere i mellomtiden, og fått hjelp fra to snille og flinke gjestebloggerinner, så stikk gjerne innom en gang iblant! Jeg gleder meg skikkelig til å dele mange eksotiske inntrykk med dere når jeg kommer hjem igjen.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt formidabel mars måned!

– – – – –

In other words: The suitcase is packed and ready, and I just want to drop ye a line before I’m off to the airport. There we are getting on a plane to fly for thirteen hours, and when we disembark, we’ll be in Kuala Lumpur. How I have been looking forward to this day! «We» in this case is my family and I, and we are going on vacation for ten days. We’re expecting a lot of heat and humidity and great food, as well as culture and history,  swimming, car races, monkeys, views, grottoes, golf, temples, vintage shopping and maybe a little visit to Singapore. In other words I believe this is going to be a varied and exciting trip, and the day is finally here. If any of ye have any tips on what to see and do, please share them in a comment! We’ll be in touch when I come home in April. Until then I’ve planned some of those magical posts that pop up by themselves, and two kind guest bloggers have helped me, so do drop by now and then! I can’t wait to share lots of exotic experiences with ye when I return. I wish ye all a wonderful end to the month of March!

Reklame

7 tanker på “To Malaysia!

  1. Åh ut på tur – herlig «glede seg til»-følelse :D Og så til et så spennende sted! Ha det supert. Kanskje vi får noen bilder og noen små drypp fra Malaysia etter du kommer tilbake

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..