All Hallows’ Eve

Åh, jeg blir så glad av denne dagen!

Kanskje er det fordi jeg har bodd i Irland, hvor Halloween-tradisjonen oppsto, eller bare fordi jeg er litt ekstra glad i sånt som er mørkt, makabert og morsomt?

CIMG0692

Jeg gledet meg over lekne detaljer som denne da jeg gikk gjennom byen i dag.

Dessuten nynnet jeg på noen nye sanger som jeg la til i spillelista i morges – jeg har utvidet den med mer filmmusikk og flere klassikere, slik at den er tre timer lang! Perfekt musikalsk følge til en humoristisk, variert og stemningsfull allehelgensaften.

Playlist

Jeg er iført svart og lilla, for jeg synes det er klassiske Halloween-farger. Jeg har dessuten en edderkopp på fingeren og en bille på jakkeslaget, slik seg hør og bør ved en slik anledning.

CIMG0689
CIMG0690

Jeg kjøpte med meg litt godteri på veien hjem, i tilfelle utkledde barn ringer på døra i kveld. Jeg krysser fingrene og er forberedt på å bidra til sukkersjokket deres. Håper de har fine kostymer, hihi.

Oppladningen ellers i uka har foregått på denne måten, forresten, i svarthvitt.

Gresskarlykta står klar, selvfølgelig!

Jeg fant et gresskar med perfekt størrelse, og Jonasflotte og jeg hulet det ut i går kveld.

CIMG0652
CIMG0661
CIMG0654
CIMG0657

Vi tok vare på frøene, slik at jeg kunne lage snacks av dem ved å følge denne fremgangsmåten.

CIMG0658
CIMG0679
CIMG0684

De ble skikkelig gode! Det er gøy å kunne by på noe hjemmelaget og passende når man får besøk på denne dagen – klokka åtte kommer fine folk for å se en av mine favorittfilmer sammen med meg, nemlig The Nightmare Before Christmas. Jeg viser den på Halloween hvert år, og har vært håpløst forelsket i Jack Skellington så lenge jeg kan huske.

Ja, tilbake til lykta – jeg elsker å se gresskaret få personlighet etterhvert som man lager ansiktet, og jeg elsker den bakelignende lukta og det varme lyset som følger når man plasserer telyset inni.

CIMG0665
CIMG0664

Vi ble etterhvert enige om å kalle ham Bob, inspirert av Twin Peaks. (Bob er riktignok myyyyyyye skumlere, og det er helt greit for meg at det er den minst ekle av dem som holder til i stua.)

Hei, Bob!

CIMG0676

Happy Halloween, dere!

– – – – –

In other words: Wohoo, it’s All Hallows’ Eve! I love this holiday. Maybe it’s because I’ve lived in Ireland, where this tradition once started, or maybe it’s because I generally really like what’s dark and twisted and fun? Anyway, I’m all ready. I updated my playlist this morning (now it’s three hours long!), put on a spider and a bug for the occasion and bought candy for the trick-or-treaters. I also found the perfect pumpkin, which my boyfriend and I decorated yesterday. I love the smell and the light these lanterns produce! I roasted the seeds, by the way, following this procedure, and they are really tasty – I love having home made snacks when I’m having people over! Some friends are coming to watch one of my favourite films, The Nightmare Before Christmas. I show this gem every year, and I’ve been hopelessly in love with jack Skellington for as long as I can remember. By the way, our Jack-o’-lantern is called Bob. He’s named after the Twin Peaks character, which is immensely frightening, so I’m very glad he’s not the one sitting in my living room! Happy Halloween, everyone!

Reklame

10 tanker på “All Hallows’ Eve

  1. til en iderik kveld skrekkfilm vibrasjon halloween !.-mais,meme pas peur ! Forst : to hallow «eva» event ;enig applaus . Andre : i kveld dro på tur badestrand kysten normandie ,men ikke viking strandhugg til å klinke på gilde med min liten munk hodet . Andre : hvis vaert en liten katten skulle bli skremmet av «bob» halloween lykt så real ! En nytelse !

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Halloween x 11 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..