Too long

CIMG0475

Nå er det for lenge siden jeg har…

– spist iskrem fra Ben & Jerry

– klemt på en god venn som studerer i utlandet

– bakt banankake (men bananene ligger klare, så dette skal jeg gjøre noe med i dag!)

– sett Shrek

– brukt den røde vintage-kjolen min

– vannet basilikumplanten i kjøkkenvinduet (heldigvis har noen bedre rutiner enn meg, så den lever i beste velgående, altså)

– vært i London

– gått til frisøren

– lest Harry Potter-bøkene (men jeg har store planer for juleferien, hoho!)

– drukket smoothie

– besøkt Museet for samtidskunst

Kjekt å vite hva jeg har å ta tak i, og å glede meg til! Hva er det for lenge siden du har gjort?

– – – – –

In other words: It has been been to long since I have…. Had Ben & Jerry’s ice cream. Hugged a friend who is currently studying abroad. Baked banana bread (but some bananas are waiting on the kitchen counter, so I’m making up for this today!). Watched Shrek. Been to the hairdresser’s. Watered the basil plant in the kitchen window (luckily I’m not the only one taking care of it, so it’s still in good shape). Been to London. Used my red vintage dress. Read the Harry Potter books (but I have big plans for the Christmas holidays!). Had a smoothie. Visited the Museum of Contemporary Art. It’s always good to have things to do and look forward to! What’s on your «it’s been too long» list?

16 tanker på “Too long

 1. Harry Potter! Er selv i gang med å lese alle bøkene nok en gang (er midt i bok nummer fem nå). Så først alle filmene, en etter en, i løpet av sommeren, og fikk plutselig lyst til å lese alle bøkene på ny (jeg hadde nemlig bare lest de en gang før, og det er jo sånn cirka ti år siden jeg leste den første). Å kose seg med boka under et teppe og en kopp kaffe er noe av det som lyser opp en grå og gufsen høstdag :)

  Liker

 2. Fint listekonsept! «Ting som er lenge sidan eg har gjort» er liksom mindre krevjande enn «Ting eg må gjere», og meir motiverande.

  Med meg er det lenge sidan eg har gått i kjole/skjørt. Og so er det lenge sidan eg har vore hjå Bokmannen og kjøpt bruktbøker der. Faktisk har eg berre vore der ein gong etter at han utvida – det er for gale! Og so er det relativt lenge sidan eg skreiv brev/kort (sett vekk ifrå dei eg sende som turist i York). Og alt for lenge sidan eg har baka!

  Eg hadde heilt gløymt at det var so månge ting eg ikkje har gjort på ei stund. Takk for den indirekte påminninga!

  Liker

 3. For en herlig liste!
  Det er altfor lenge siden sist jeg bakte boller – det skal snart gjøres noe med
  Sett en fin Disneyfilm
  Kjøpt blomster for å ha på stuebordet
  Vært på teater (men har planer om å se Shockheaded Peter om ikke lenge)

  Liker

 4. utrolig fin liste! føler også det er mye jeg har villet, men ikke har fått gjort i det siste :)
  en av dem er å blogge oftere, har så mange tanker og bilder jeg har lyst til å legge ut, men så blir jeg aldri helt fornøyd med innleggene… så det vil jeg bli bedre på! har også planer om å lage en ny eplekake i dag, bakte for noen dager siden, og det var virkelig for lenge siden, haha. har heller ikke fått sett noe særlig netflix, tegnet eller organisert skuffene mine i det siste, det må det gjøres noe med!

  Liker

 5. Lur liste! Plutselig blir man obs på fine ting man har glemt å gjøre.
  Det er lenge siden jeg
  – Samla mange venner i leiligheten vår – og i helga feirer jeg bursdag med nettopp mange venner samla i leiligheten vår
  – Drukket vin (av veldig gode grunner)
  – Kjøpt en CD – og det har jeg plane rom å gjøre noe med etter å ha kjøpt nytt stereoanlegg som faktisk kan yte CD-kvaliteten rettferdighet. Gjenoppdager CD-samlinga for tida, det er herlig!
  – Hatt date night med mannen min på en vanlig hverdag
  – Drukket smoothie – fikk veldig lyst på da jeg leste det på din liste!

  Liker

 6. Harry Potter ja, altfor lenge siden her også. Men det er litt med vilje: jeg prøver å la det gå lengst mulig mellom hver gang, sånn at jeg glemmer mest mulig og kan oppdage bøkene på ny. Jeg tenker å vente litt lengre enn deg og planlegger en Harry Potter-lesebonanza når bacheloroppgaven er levert til våren. Bedre belønningen finnes vel ikke?

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..