Skip to My Lou, My Darlings

Ettersom jeg har besøk og er opptatt med livsnyteri og kjæresterier frem til tirsdag kveld, tenkte jeg at vi kunne ta en liten presentasjonsrunde. Hei og hopp til deg som leser! Det setter jeg pris på!

Foruten å gi alle denne fjasesangen på hjernen – husker vi lærte den i engelsktimene på barneskolen! – så vil jeg altså gjerne høre fra dere som er innom. Det følgende er hentet fra «Meet Synne»-siden. Jeg føyer til noen nye punkter, og så er det kjempehyggelig om dere legger igjen noen mer eller mindre tilfeldige fakta om dere selv i kommentarfeltet. Det blir en interessant start på uka, tror dere ikke?

Vi kjører på! Her er jeg!

synne

Jeg er 25 år gammel, og mener at den optimale alderen er den man til enhver tid har.

Jeg har hatt kallenavnet Synnebollen hele livet, på grunn av min enorme appetitt på hveteboller.

Jeg kommer fra et lite sted på Østlandet som er ordentlig grønt om sommeren og ordentlig hvitt om vinteren. Jeg er veldig begeistret for snø.

Jeg har bodd i Porsgrunn, Molde, Irland og Florida i korte eller lengre perioder. Jeg har også tilbragt fem år i Oslo, og er svært glad i Tigerstaden. For tiden bor jeg i herlige Paris. Det er en drøm jeg har hatt i ti år, og det føles formidabelt å endelig realisere den.

Jeg er utdannet journalist, og elsker å lage radio. Dessuten er jeg spesielt glad i språk. Det norske, det engelske og det franske, for eksempel. Bokstavrim er BEST.

Jeg er generelt kulturinteressert, men spesielt glad i å gå på kino, å høre på mørk musikk, å beundre impresjonistiske malerier og å lese fantastisk eller klassisk litteratur.

Jeg sluttet å spise rødt kjøtt i 2004 og å bruke bukser i 2010.

Jeg er en postentusiast, og sender i snitt hundreogfemti kort og brev i året. I to og et halvt år jobbet jeg dessuten som lørdagspostbud i Oslo, og det var verdens beste deltidsjobb.

Jeg samler på lommespeil, gode minner og fine lyder.

Jeg spiller golf i sommerhalvåret og står på nedoverski i vinterhalvåret.

Jeg pleide å blogge her,  da jeg bodde sammen med lillesøsteren min.

Jeg synes “nerd” er en hedersbetegnelse, og gjør meg fortjent til den stort sett hver dag.

Jeg tar lett til tårene, men smiler mest, og synger mye.

Jeg er rastløs og reiseglad av natur, og lengter gjerne til personer og steder jeg er glad i – eller til steder jeg aldri har besøkt. Jeg investerer sparepengene mine i opplevelser.

Jeg velger meg svarte katter, grønn te og mørk sjokolade.

Bonusspor:

Jeg liker ikke honning. Det både smaker og lukter helt grusomt, samme hvor gjerne jeg vil like det, og samme hvor idyllisk det liksom skal være!

Jeg bruker alltid ringer. Jeg har mange forskjellige som jeg veksler mellom, men jeg føler meg naken uten noe på fingrene.

Jeg er i utgangpunktet utpreget rasjonell og realistisk, og krysser noen ganger grensen til det kyniske.

Din tur! I am Synne, who are you?

– – – – – – –

In other words: As my boyfriend is visiting, and I am busy enjoying his company, I believe the time is right for a little presentation. Not only do I want to make this silly song stick in everyone’s head, I’d also love to hear from ye! Here is a list of things that you normally find on the Mett Synne page, and I have added a few lines, and I would love it if you left me a few more or less random facts about yourself! Here we go.

I am 25 years old. I believe the optimum age is whatever age you have at any given time.

I come from a little place in the Eastern part of Norway where summers are properly green and winters are properly white. I’m very enthusiastic about snow.

I have lived in Porsgrunn and Molde (two mid-sized cities in Norway), as well as Ireland and Florida, for longer or shorter periods of time. I’ve also spent five years in Oslo, which I’ve developed strong feelings for. At the moment I love in lovely Paris. I’ve dreamt about it for ten years, and it feels formidable to have made this wish come true.

I am an educated journalist, and radio is my favourite medium. Furthermore I love languages. The Norwegian, the English and the French language, for example. Alliteration is THE BEST.

I have a general interest in culture, but I am particularly fond of going to the cinema, listening to metal, admiring impressionist paintings and reading fantastic or classical literature.

I stopped eating red meat in 2004, and I stopped wearing trousers in 2010.

I adore old fashioned post and I send on average 150 cards and letters a year. For two and a half years I also worked as a postwoman, delivering the Saturday mail in Oslo. Best part-time job ever.

I collect pocket mirrors, good memories and pretty sounds.

I play golf in the summer and go alpine skiing in the winter.

I used to blog here while living with my little sister for three years.

I think the word “nerd” is an honorary term, and I earn it pretty much every day.

I am easily moved to tears, but for the most part I smile. I also sing a lot.

I am of a restless and adventurous nature, and I always long for people and places I love – or for places I’ve never visited. I invest my savings in experiences instead of things.

I love black cats, green tea and dark chocolate.

Bonus tracks:

I don’t like honey. I think it tastes and smells awful, no matter how idyllic it is supposed to be.

I always wear rings. I have many different ones which I alternate between, but I feel naked without something on my fingers.

I am fundamentally rational and realistic, and sometimes I cross the line and become downright cynical.

Your turn! I am Synne, who are you?

28 tanker på “Skip to My Lou, My Darlings

 1. Hei Synne! Jeg har fulgt bloggen din i en måned, tror jeg, selv om jeg har aldri kommentert her. Jeg er 23 år, jeg studerer engelsk og tysk ved universitetet og jeg bor i Brasil. Jeg bodde i Norge i 1 år som utvekslingsstudent og da fikk jeg lære dette fine språket! Jeg elsker Paris og det franske språket, så bloggen din er alltid veldig inspirerende; jeg elsker å se hvordan du lever i Paris! Jeg har begynt å lære meg fransk for jeg har planer til å besøke Paris ofte i fremtiden haha
  Jeg elsker kjoler, bøker, franske film og alt som er vintage! :)

  Liker

 2. Nitten år, og går siste året på vgs. Liker best samfunnsfaga, og norsk. Lesehest, med lange lister over bøker eg ein gong skal lese, men liker også å gå på biblioteket og plukke tilfeldige bøker. Drøymer om å flytte eigne ord frå worddokument til papir i ei bok ein gong, og å jobbe med menneskerettar.

  Liker

 3. Lise-Marie. Har lest bloggen din en liten stund men er dårlig på å kommentere (Ser et bedringpotensiale her) Jeg blir 20 i juni, studerer spesialpedagogikk på UiO og lengter etter den dagen jeg skal flytte til Oslo. (Som sikkert blir om noen år) Jeg reiser mye, i hodet, og elsker å lese. Studiene har satt en liten stopper for fotografen i meg, men jeg håper hun dukker opp igjen til våren!

  Liker

 4. + Jeg vurderer å adoptere kaniner.
  + Når jeg var 10 år bodde jeg 7 måneder i Australia.
  + Jeg er et skikkelig nøttemonster, får aldri nok av dem!
  + Sommeren er min favorittid, og det har nok en del med at da føles formen best.
  + Reising er det beste jeg vet!
  + Det er så mye jeg vil at jeg føler jeg aldri kommer til å rekke alt.

  Liker

 5. Eva Beate, 23 år, fulgt bloggen ca. en måned etter at du dukket opp på bloggen min. Sykepleierstudent i permisjon pga. massiv kneskade. Bor ikke så langt fra Oslo. Liker å forske på slekt og aner, ta bilder, spise gode mat, samt at jeg ser alt for mye på tv-serier. Liker å drømme meg bort.

  Liker

 6. Mari, 19 år og bor for øyeblikket i England, der jeg studerer teater, tar bilder, synger klassisk, spiller gitar og danser på badet. Jeg er semivegetarianer fordi jeg er kjempelat og kjøtt tar lang tid å lage til middag, desuten hater jeg lukten av stekt kjøtt som setter seg i klærne. Med dette beviser jeg at jeg kan være litt fisefin, men er som oftest komfortabel i varme klær i forhold til fin. Om en uke kommer min bestevenn som den første besøkende etter jeg flyttet hjemmefra, og jeg hopper av glede når jeg tenker på det. Åja, jeg er forelsket i Matthew Crawley i Downton Abbey.

  Liker

 7. überbra start på veka! Eg er Johanne, og eg er eit følelsesmenneske som skulle ønske eg hadde evna til å vere litt meir realistisk og rasjonell. Eg studerer grafisk design og drøymer om å bli betre og betre til det fordi eg verkeleg elskar å holde på med det. På torsdag blir eg tjue år, og eg tykkjer det er heilt supert fordi eg tykkjer det kler meg godt å vere tjue. Eg har alltid vore den litt nerdete, men etter kvart som livet opnar seg for mange bekjentskaper innser eg at eg ikkje er så nerdete som eg heile livet har trudd, noko eg tykkjer er litt trist, men samtidig så er eg veldig nøgd med å vere den eg er!

  Håpar du storkosar deg i Paris, Synne, eg kjem aldri til å gløyme møtet vårt der fordi ein så sprudlande og herleg personlegheit som din skal ein leite lenge etter. Eg håpar framtida bringer fleire møter og kaffibesøk. Stor klem!

  Liker

 8. Hepp! Eg er Ragnhild, 19 år og lærarstudent. Eg er fascinert av omlag alt rundt meg, og eg trur at «Eg likar —» er noko av det venene mine høyrer meg sei oftast, det vere seg bekkar eller stjerner eller glasskår eller bokstavar eller fuglar eller lydar eller krydder. Eg er nyfiken på det meste rundt meg. Eg elskar belgiske teikneseriar, kjolar, romanheltar og tre. Eg har blikket retta oppover og øver meg på å bli ei stadig betre utgåve av meg sjølv (sjølv om av og til er det fint å ta eit steg tilbake eller stå på staden kvil eit bel).

  Liker

 9. Hei Synne! :3 Jeg har fulgt med bloggen din en stund, men husker ikke hvor ofte jeg har lagt igjen noen kommentarer. Uansett så tenkte jeg å si noen få ord om meg selv; jeg studerer litteraturvitenskap, driver med kostymer, tar bilder på fritiden, liker veldig godt eple og kanel-te og er spill og film entusiast.

  Liker

 10. Hei, jeg er Bruno, jeg har allerede gjort min skriving til Synne lenge siden, men jeg må si litt til den andre (jeg hater å presentere meg selv ..) Jeg bor i paris
    Jeg kan bygge noen, presentasjon av meg selv.
  Jeg er ikke din alder, jobbet jeg i voksenpsykiatri lang tid nå jeg er i mitt arbeid med barn. Jeg elsker klassisk musikk og andre, all litteratur, kunst, god mat, språk, kultur noe humanist. Jeg har religiøse overbevisninger. Jeg er trofast mot min kone og venner. Jeg lærer norsk, med Synne, og en annen brevven.synne kjenner meg godt nå.! Jeg er litt snill og kan gjøre mitt selvkritikk ofte. Jeg elsker ro og humor.

  Liker

 11. Jeg tror kanskje ikke jeg har så mye å fortelle som du ikke allerede vet, men jeg kan jo nevne at jeg savner deg, og at Tine, Eline og jeg diskuterer reiseplaner på Facebook! Også er jeg glad i deg!

  Liker

 12. Bra sak, det her. Jeg er 24, studerer og har så vidt bodd i Tyskland og Norge. Jeg drikker en kopp kaffee hver dag, liker å gå på foto safari når jeg har fri, elsker neglelakk, favoriserer kjoler overfor bukser, favoritten min er mørk sjokolade og jeg venter på at det skal bli vår.

  Liker

 13. Jeg er 21 år og fra samme sted som du, nå studerer jeg til å bli lektor i historie og engelsk på Blindern og det er fint :) Jeg synger i kor og danser swing på BU fester når jeg tar turen til hjembygda. Jeg er veldig glad i honning (haha). Jeg leser helst klassisk, fantastisk eller norsk litteratur og hører på norsk og svensk musikk. Spiser fortsatt rødt kjøtt, men sluttet å bruke bukser i 2010.

  Liker

 14. Jeg trenger kanskje ikke presentere meg jeg heller, egentlig, men jeg må nok en gang si at jeg er takknemlig for at du og jeg er forent mot honningen. Blæ, honning! Hihi. Også gleder jeg meg veldig til du kommer tilbake til Oslo, selv om jeg elsker å lese at du har det så fint i Paris! Og en annen ting: vet du hva som irriterer meg skikkelig? Folk som åpner tyggispakka sånn nesten midt på, de bare river den opp! Man må jo brette ut enden forsiktig slik at man ikke ødelegger papiret! :)

  Liker

 15. Jeg leser jo bloggen din, så det er vel like greit å presentere seg selv ^^,
  Jeg er 24 år. Etter å ha bodd med samme mann i 6 år, bor jeg nå plutselig i et kollektiv i London (og mannen bor i Bangladesh!). Jeg holder på å ta en mastergrad i antropologi, og jeg elsker å lese om hvordan andre lever livet sitt (spesielt når de bor i Paris selvsagt). Jeg er fra en by på vestlandet der det er regn om vinteren, og regn om sommeren. Jeg er i overkant glad i sci-fi, kjempeallergisk mot katter (som allikevel er yndlingdyret mitt), liker rødvin nesten like mye som jeg liker te og jeg overdriver muligens bruken av parenteser ser jeg. Og ja, jeg fikk den sangen rett på hjernen.

  Liker

 16. Jeg heter Gitte og er 21 år gammel. Kort om meg: Landslagsutøver i karate, meteorologi-student, tidligere giraffsamler (nå kun giraff-knipser), altfor glad i kullsyre, ser alltid frem til neste sushi-måltid og foretrekker rockeband med særegen vokal. : )

  Liker

 17. Jeg heter Katrine, er tjue år gammel, bor i en rar liten-stor by i Nebraska og studerer journalistikk med fransk og kunsthistorie som undertemaer. Jeg sluttet å spille rødt kjøtt (og hvitt) i 2011 men bruker mye bukser. Ekstremt interessert i kultur; litteratur, kunst, scenekunst og byer. Og veldig glad i mat, spesielt sammensatte og spennende smaker. (ordrrim) Drømmer selv om å bo og jobbe i New York, derfor satser jeg på å bli sånn middels flink i fransk i løpet av universitetstiden min. :)

  Liker

 18. Eg heitter Inga, er 26 år og har i stor grad dei same interessene som deg. Har studert språk (engelsk og tysk) og samanliknande politikk. Er no ute i jobb, men studerer fortsatt litt på deltid. Er frykteleg glad i kaffi, mørk sjokolade, skjorter og det å springe. Har byrja å bli meir og meir oppteken av miljø dei siste åra, og har no innført shoppestopp for 2013. Er vestlending på Austlandet og trivst godt, samstundes som eg ofte saknar høge fjell og regn. :)

  Liker

 19. Heihei :) Finnmarksjente på 30 år. Elsker sjokolade, bilturer og den fine samboeren min. Er glad i å tegne, dagdrømme og syr av og til kjoler til meg selv. Drikker masse te og har nettopp begynt å lese ‘min kamp ‘ av Knausgård. Jeg er fryktelig glad i livet, og setter stor pris på de små tingene i hverdagen. Jeg gleder meg veldig til å dra på storbyferie med søstrene mine i Juli. Og jeg ser fram til å spise nachos og kysse kjæresten min ikveld.
  Så liker jeg bloggen din Synne :)

  Liker

 20. Hei! Jeg har fulgt bloggen din en god stund, fant deg via fredagskommentarene til Glamourbibliotekaren :)

  Jeg:
  – er 32 år, og du har helt rett – den perfekte alder er den man til enhver tid har!
  – gledet meg til å bli 30
  – har fryktelig lyst på en katt, og tyvlåner naboens når de ikke er hjemme
  – bor på andre siden av vannet i forhold til deg – og vi bor vel begge på «rette sia», tror du ikke?
  – er egentlig sørlending, men synes innlandet også er bra!
  – elsker honning, hihi
  – baker utrolig gode brød og boller
  – har jobbet som flymekaniker, og er ganske stolt av fagbrevet mitt
  – drikker masse te, hver dag
  – liker ikke kaffe, men synes kaffedrops er godt
  – gruer meg til den dagen mobilen min tar kvelden, og det ikke lenger går an å få mobiler uten internett
  – har ikke tv, og det er helt genialt
  – synes 1. mai er en fantastisk dag, og er så heldig å bo et sted hvor det går korps forbi supertidlig om morgenen, OG de spiller internasjonalen!
  – er A-menneske, selv om kjæresten min prøver å omvende meg
  – er selverklært matvrak og kokebokfan, og har gitt meg selv kokebokkjøpestopp (ihvertfall en stund)
  – synes den beste måten å sortere tanker på er å gå meg en tur, come rain, come shine
  – elsker sci-fi, både filmer, tv-serier og bøker
  – har fire tatoveringer og ønsker meg flere
  – liker både jazz, viser og punk
  – hadde aldri sett en Woody Allen-film før i fjor, og lurer på hvorfor jeg har hatt en idé om at jeg ikke likte filmene hans? De er jo fantastiske!

  Og ja, jeg liker bloggen din veldig godt, jeg blir alltid glad av den :)

  Liker

 21. Så koselig å bli bedre kjent med deg :)

  Er 26 år, blir 27 om to uker (iiiiik).
  Født i Colombia, kom til Norge som 3 åring.
  Lidenskapelig opptatt av rettferdighet, vennskap, kjærlighet, musikk og mote.
  Elsker å lese, skrive, danse, se på serier, gå på teater og generelt vakre ting.
  Bor sammen med min fine kjæreste og hunden vår Chaplin.
  Er veldig glad i mamma, pappa og lillebroren min.
  Liker å reise på hytten til kjærestens familie, både til den ved sjøen og den på fjellet.
  Har det supert i Colombia med resten av slekten.

  Liker

 22. hei Synne! jeg er Marlou, jeg er 23 og tar en master i journalistikk i Brussel, men er egentlig fra Nederland. jeg er superglad i fjell og fine mennesker, leter etter fine ting 24/7 og har ikke store vanskeligheter med å finne dem … jeg vil gjerne lære å strikke og spille piano og bli litt flinkere til å gjøre ting litt mindre planlagt. jeg vil supergjerne reise til Sør-Korea (og drar sannsynligvis dit i høst!), liker å kjøpe blomster og skrive brev (men det visste du nok) og om noen år håper jeg å bo sammen med en fin en, i en fin liten by og jobbe som reisejournalist (som også tekster norske filmer til nederlandsk og har et lite fint kaffested og baker kaker som andre skal hjelpe meg å spise).

  Liker

 23. Hei! Jeg er Inger Kristine, 31 år gammel sørlending, jobber med ungdom med Asperger syndrom og synger andrealt i kammerkor. Odelsjente men trives altfor godt i byen, bor i New York hver sommer og reiser så mye jeg kan ellers også. Kjøper gjerne en trippel americano og ler høyt av katta som bjeffer som en hund på youtube.

  Liker

 24. Mette, fant bloggen din via Glamourbibliotekaren (som min kollega leser religiøst og skryter veldig av :) ) Blogger selv og har gjort det siden februar 2007 faktisk. Mer og mer fotointeressert. Bor i Sandefjord, Norges navle ;) og jobber i helsevesenet. Elsker å reise, hater å fly. Vil helst være ute i frisk luft, elsker morgenkaffe og interiøblader, ja også samboern min da :)

  Ha en fin kveld :)

  Liker

 25. Synne! Jeg er så enig ang. honning! Mamma prøvde å gi meg det da jeg var mindre en gang jeg var skikkelig forkjøla, men honningen bare sklei opp og ut av munnen min og ned på gulvet, haha. Du er bra!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..