Weekend Inspiration

Vips! så var det helg igjen.

Foruten tanken på han flotte fyren som kommer på besøk i kveld, og som jeg gleder meg veeeeldig til å se igjen etter tre uker, er dette inspirasjonen min for øyeblikket.

CIMG3549

Et papirfly, en gammel sykkel, en søt serviett med polkaprikker på, et Tintin-kort og to Munch-motiver (Tigeren og To mennesker: De ensomme).

Nå får Jonasflotte og jeg fem dager sammen, og de skal vi nyte til fulle. Jeg gleder meg til å spise lange lunsjer og holde hånden hans på metroen og besøke et museum eller to, og til å vise ham noen av tingene jeg har oppdaget siden sist. Det er så utrolig fint å kunne dele favorittstedene mine med favorittpersonen min!

God helg, alle sammen!

– – – – –
In other words: The weekend’s here again! My boyfriend is coming to visit me, and I am so looking forward to seeing him this evening, after another three weeks apart. I can’t wait to eat long lunches in his company, or to hold his hand on the metro, or to share my new discoveries with him. Other than thinking of my favourite fellow, here’s my inspiration at the moment: A paper plane, an old bicycle, a Tintin postcard, a polka dot napkin and two prints by Edvard Munch (The Tiger and Two Human Beings: The Lonely Ones). I wish ye a lovely weekend!

Reklame

14 tanker på “Weekend Inspiration

  1. så mange fine ting, likte spesielt sykkelen! håper du nyter de neste dagen til fulle – kan tro det er fint å få besøk av favorittpersonen sin nå i vintermørket.
    <3

    Liker

    • Ja, Munch var dyktig! Bildene er klippet ut fra bladet du fikk av meg, så der finner du flere, og der kan du lese mer om ham (men det har du sikkert allerede sett). Håper du har hatt en god helg!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..