Besøksbonanza og spilleliste

Vet dere hva, eller? Nå er jeg i ferd med å få TRE stykker på besøk! Maken til heldiggris.

Ikke bare er Jonasflotte her igjen (han har med andre ord vært på visitt en gang i måneden siden jeg flyttet, og er faktisk verdens beste) – to nære barndomsvenninner tar også en tur til byen i kveld. Denne uka er altså full av klemmer og mimring og oppdagelsesferder, i tillegg til at jeg har undervisning som vanlig. Lange, men lykkelige førjulsdager i Lysets by!

CIMG2301

Jeg kommer sterkere tilbake på blogg-fronten til helga, men jeg tenkte jeg kunne dele litt julemusikk i mellomtida. Her er min fem timer lange Spotify-spilleliste: Yule

Den inneholder alt som skaper stemning, i en salig og lite selvhøytidelig blanding: Kjære julesanger, Barne-TV-nostalgi, gamle orkesterinnspillinger, nye rocke-innspillinger, en og annen amerikansk sviske, filmmusikk, norske juleviser… Her er det plass til alle! God fornøyelse!

Ha en fin førjulsuke!

– – – – –

In other words: This week I have no less that three visitors from home! I feel so lucky. Needless to say, I will spend my time hugging and updating them, and I’ll be back on the blog by the end of the week. In the meantime, here’s my  Christmas Spotify playlist. Five hours of everything that makes this season jolly: Yule

Reklame

16 tanker på “Besøksbonanza og spilleliste

 1. sa fine og morsomme bilder du tar det samme her i Paris !(packman, eller «flyvende tallerkener» psykedeliske lyse ,vil drive godt?) tilbake til garasjen? fasade som skriver: -er i flott kongelige vogn» «carrosse rie»,er du bli en ekte Princesse til ordene i Fransk! ellers er jeg veldig glad for deg som er med din kjaere og gamle venner i en innbydende og laget av drommer. fordele fra lykke til andre! Merçi i listen over Julemusikk, jeg har alltid god bruk inne!

  Liker

  • Takk skal du ha! Jeg er heller ikke helt sikker på hva denne julepynten forestiller, men jeg syntes den var annerledes og morsom. Jeg har hatt en veldig fin og ganske hektisk uke med mine kjære. God lørdag til deg og dine!

   Liker

 2. Håper du har kost deg masse med besøk! Nå skal jeg høre på julelista di og vaske leilighet, jeg tror det blir en fin kveld! Tenk, nå er det ikke så lenge til vi sees!

  Liker

 3. åå, the typewriter! har du sett Mary and Max? den er med der! en veldig annerledes men veldig søt film! trur utifra det eg har lest gjennom bloggen at du vil like den :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..