Et livstegn og nøkkelen til noe nytt

God lørdag, dere! Håper alle har hatt en fin uke!

Jeg kom hjem fra Paris i går kveld/natt. Turen var hektisk og herlig. Dere skal få se og høre masse når jeg har fått ryddet i bildene og inntrykkene, så klart! Her følger tre små glimt og én stor, liten sak.

Dette er nøkkelen til mitt nye hjem. Herlighet, jeg har en liten leilighet som jeg snart skal flytte inn i.

Min nye adresse blir 13 Rue Saint-Bernard, 75011 Paris.

Jeg bruker lørdagen til å slappe av og klemme på Jonasflotte. Fortsatt god helg, folkens!

Reklamer

16 tanker på “Et livstegn og nøkkelen til noe nytt

 1. Så gøy at du skal flytte inn i sammeleilighet som den Sanna bodde i. Den er da så koselig og med det litte portrommet.. Jeg komer veldig gjerne på besøk.

  Ha en fin lørdagskveld videre! Klem

  Liker

 2. SÅ spent på dine vegne! Tror nok det blir superfint, og opplevelsesrik. Kommer til å savne oslotipsene dine, men litt parisglimt er jo heller ikke helt feil! God tirsdag!

  Liker

  • For en hyggelig kommentar, Malin! Jeg håper at noen tips fra Paris også kan være kjekke å ha, ja – og jeg kommer nok til å fortsette å utforske Oslo når jeg flytter hjem igjen! God tirsdag til deg også!

   Liker

 3. Hei!

  Mariell sendte meg hit.

  Jeg ser at du flytter til Paris – så fantastisk! Derfor lurte jeg på om du kanskje har et tips eller to til meg. Jeg har fått svar fra UiO om at jeg har fått plass på Sciences Po neste semester. Det virker nesten umulig å finne sted å bo, så jeg lurer på hvor du begynte å lete?

  Gratulerer med leilighet!

  Liker

  • Hei, Inga! Så gøy at du også skal til Paris for å studere! Gratulerer med plassen! Jeg hadde kjempeflaks når jeg skulle finne leilighet, for jeg har en kusine som bodde her i fjor, og hun kunne introdusere meg til utleieren sin. Etter hva jeg forstår, er det veldig vanskelig å komme inn på leiemarkedet med mindre man kjenner noen «ekte» Parisere som kan garantere for en. Jeg vet ikke hvordan du bør gå frem, dessverre. En venn av meg fikk husrom for noen år siden ved å frekventere nett-fora for nordmenn i Frankrike, og kunne leie et rom hos en norsk dame. Du finner sikkert noe om du er litt på’n på nett! Beklager at jeg ikke har mer å komme med. Lykke til!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.