En sosial uke og en svipptur

Denne uka har jeg vært mye ute på vift, som jeg husker det het da jeg var liten. Ute i byen, ute blant mennesker. Selv om jeg er glad i å være alene og trives veldig godt i mitt eget selskap, er jeg også utadvendt og sosial av natur. Jeg har hatt hyggelige planer for hver eneste kveld, blant annet i form av kinotur (Brave var ordentlig flott, synes jeg!) og tetreff (takk for sist, Ine og Maren!). Dessuten har jeg møtt nye folk i spennende situasjoner tre kvelder på rad, for jeg synes det er dumt å la slike anledninger går fra seg. På torsdag var jeg på kundekveld hos Tommy Hilfiger, og der ble det servert sprudlevin og mini-cupcakes blant klassiske klær.

Jeg kjente ikke en sjel, men mingling kan være morsomt. Alle fikk goodiebags, som blant annet inneholdt sjokolade, motemagasin og duftlys. Tommy oppfordrer til høstlig hygge, det er tydelig!

På fredag var det totimersfest i regi av nettsiden yelp, og det var morsomt å treffe så mange Oslo-entusiaster på ett sted! Jonasflotte ble med, og vi vi fikk fingermat, cava og nye bekjentskaper på Døgnvill. Riktig koselig.

I går var jeg på kostymefest med campingtema. Jeg dro på meg bukser (noe jeg aldri bruker ellers!) i sånn svisjete nylonstoff, og fant dessuten frem en flekkete fleecejakke, noen gamle joggesko og en turkis ryggsekk. De som så meg i byen, trodde nok at jeg skulle på telttur heller enn på fest! Jeg tok ikke et eneste bilde i går, for kameraet lå i sekken hele kvelden, men folk hadde funnet frem sine grelleste grilldresser, og vi spilte kort og minigolf og Åge Aleksandersen til siste t-bane gikk hjemover. Veldig annerledes og lite selvhøytidelig, og ikke minst veldig gøy!

I dag er jeg litt sliten, og det passer egentlig bare bra, ettersom jeg skal på en liten ferie. Nå har jeg funnet frem kjoler i mange farger og er klar for fem dager i Paris.

Det blir ingen ren ferietur, for jeg skal ta språkprøver og skrive leiekontrakt og gjøre andre viktige ting for å forberede flyttingen – men jeg skal også nyte byen og stemningen og avbrekket sammen med Mor. Gleder meg!

Jeg skal titte innom her noen ganger før jeg kommer hjem på fredag, men likevel:

Ha en fin uke, alle sammen!

Reklamer

10 tanker på “En sosial uke og en svipptur

  1. Så mye fint du har fått være med på denne uka. Og takk for kvelden vi hadde sammen, det var så koselig, som alltid! Du er fin og flott. Håper du og Mor får det fint i Paris! Riktig god tur, og lykke til <3

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.