Fargerik lunsj

Nå begynner stadig flere trær å bli gule, og himmelen er klar og blå, og jeg fikk lyst til å gjøre noe ekstra ut av lunsjen for å feire fredagen. Jeg fant frem en pastapakke som min franske brevvenn Bruno sendte meg for en stund siden, og som er kjøpt i Italia. Den er i slekt med denne, som jeg viste frem på den forrige bloggen, men fantasipasta tar det til nye høyder!

En festlig blanding av farger og former.

Jeg så mitt snitt til å følge opp fargetemaet.

Denne gangen var det faktisk underholdende å røre i pastakjelen!

Med pannestekte grønnsaker, ruccolasalsa og frisk basilikum ble det en god og gøyal lunsj.

Morsom mat er alltid en bonus, eller hva? God fredag!

8 tanker på “Fargerik lunsj

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..