Observasjoner i august

Nest siste august-dag, tenk på det! Jeg har hatt en morsom måned, og at håper dere som leser kan si det samme. I løpet av august har en lang rekke små og store ting fått meg til å smile, både inne og ute og oppe og nede. Her kommer en liten samling hverdagsgleder fra den siste måneden.

– En pen parasoll på en balkong med blomsterkasser.

– Overraskende fargerik og ungdommelig utsmykning av offentlige bygg, her fra Skatteetatens lokaler.

– Franske assosiasjoner på Frogner. Særlig når det står små, runde, røde biler i brosteinsgatene.

– Klatrende flora i samme område.

– Gamle, sjarmerende filmplakater.

– Små, uavhengige florister med bugnende utvalg buketter.

– Regnbuelys på gulv og møblement.

– De ærverdige broene over Akerselva.

– Alléen på universitetet. Jeg studerer ikke for øyeblikket, men har tilbragt litt tid på Blindern i forbindelse med semesterstart og studiefestival likevel, og det er så fint der oppe!

– Spindelvev i krokene på avsidesliggende steder.

– Slike som lager spindelvevet, i stilisert versjon, på betongvegger.

– Høye gjerder som omkranser velholdte hager med blomsterbed utenfor.

-Store, forseggjorte krittegninger på asfalten, gjerne på steder hvor man ikke forventer å finne dem. Denne snublet jeg over utenfor NRK på Marienlyst.

-Ballonger og skygger under taket i bursdagsfeiringen til Ine.

– Fredelige kattepuser på trappetrinn, laget av stein. Skulle ønske det lå slike utenfor døren min!

– Regntunge roser langs veien hjem.

Jeg håper at de siste dagene blir like fine som måneden for øvrig, før september tar over i helga.

Hva har du sett og gledet deg over i august?

Reklame

13 tanker på “Observasjoner i august

 1. Hihi, jeg blir imponert over Skatteetaten, kjenner jeg! Og jeg liker at du får meg til å synes spindelvev kan være vakkert, det er ikke bare bare.

  I august har jeg gledet meg over å være i gang med jobb nummer én og med studiet mitt, og på septembers tredje dag kommer jeg endelig i gang med jobb nummer to. Det blir så godt å være i gang, og ikke bare gå og tenke på det og jobbe mot det. I august har jeg også sett en fin film på kino (alene, for første gang, inspirert av deg!), og jeg har ikke minst både sett og gledet meg over mange fine mennesker. :)

  Liker

 2. Heihei!:)

  Takk for at du stakk innom bloggen min og la igjen et lite pip, koselig! Jeg liker førsteinntrykket av bloggen din, romantisk, koselig og personlig. Blomster gjør livet alltid litt bedre<3

  Liker

 3. En skikkelig bra måned! Du er veldig veldig flink til å ta bilder av de små og store gledene, derfor er det alltid like fint å lese her inne. Jeg gleder meg til september!

  Liker

 4. Fantastisk herlige øyeblikksbilder! De fikk meg til å smile også :-)
  Og du, det øverste bildet tullet skikkelig med hjernen min først. Jeg klarte ikke å se proporsjonene i det.

  Liker

 5. hehe,hei;det var veldig lang!! mange sma «objekter» funnet ,for a mot den personen; er det noen ganger en kunnskap mangefullt jeg ikke vet! sa «Merçi» for den livsfilosofi Nordmann,og magiske vinduet..hihi! unntatt fluke,tror jeg ikke vei «rue,pavée» du ser sma rod biler. meg sensasjoner i august var i det vell av ulike landskaper i Frankrike, og funn historiske «Gaulois». god mat, og interessante boker.jeg i forgars,fikk gode druer av vintreet utenfor veien som omgir min gate. skam at rosene mine rod «clos vougeot» ikkeer gitt, var de, ogsa sa spennende!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..