I høyden i bunnen av Grünerløkka

Ettersom min nye laptop – iiih, den fungerer og er fin! – ikke har fått overført alle bilder og sånt ennå, tar jeg en titt på et gammelt utkast som inneholder bilder allerede! Jeg tok dem på en rusletur en gang utpå sensommeren. Det var varmt i luften, og kveldssolen var på vei ned, og jeg kunne svinse omkring og knipse litt, slik jeg gjerne gjør når jeg er ute.

Alle bildene er tatt etter hverandre, men avhengig av hva som er i fokus, får himmelen forskjellige farger!

Solskinn på grønne blader med blå himmel i bakgrunnen – et udødelig motiv.

Det samme gjelder skulpturene som pryder den gamle brua. Eventyrfigurer!

Noen av husene har pyntet seg litt, de også. Som dette, rett ved et trikkestopp, med en dame.

Det gamle bryggeriet har fått beholde noen elementer. Irrgrønt kobber gjør meg glad.

Åh! Nå kjører isbilen forbi utenfor leiligheten! Den er altså ikke i høyden, men på bakkeplan. Pling-pling!
Beklager, det var en digresjon. Her er den fine glass-sylinderen i det nye kulturkvartalet…

…og en fin pipe med snurretopp i et av de gamle.

Spiret på Jakobskirken får gjerne det siste av kveldssolen…

…og så er det morsomt at alt jeg så opp på, så denne fyren ned på. Fugleperspektiv vs. Synneperspektiv!

Slik ser det ut der oppe her nede på en sensommeraften, altså.

I kveld skal jeg se Disneyfilm sammen med to fine frøkner, og så skal jeg ringe faren min og fortelle at jeg er glad i ham i løpet av dagen. Det kan jeg gjøre ellers også, men i dag er det som kjent farsdag, og det hører med!

Gode søndager ønskes alle!

Reklamer

15 tanker på “I høyden i bunnen av Grünerløkka

 1. Så flotte biler. Og det er lett å bli distrahert av isbilen :)Og jeg gleder meg sånn til i kveld! Jeg synger Disneysanger for meg selv for å lade opp. <3 til fine flotte deg!

  Liker

 2. Ååå, sommer!! Jeg er kjempeklar for vinterkos og jul altså, men så fort vi er i januar kommer jeg til å lengte sånn etter sånne bilder som dette.Hvilken Disneyfilm skal dere se? :-)

  Liker

 3. hvordan det du ser?…ja, lys og tid er sanne verdier.Naturen elsker a skjule. den beskjedenhet av naturen er bare skaperen. jeg liker den gamle peisen:med base mer over Renessansen , kan vi se de samme i sykehuset "st Anne",Paris, historisk beskrivelse av Zola"roman"( l'Assomoir ).bruno

  Liker

 4. sv: Hihi, jo eg er jo litt sånn "hurra!" eg óg, men samstundes er det jo eksamen på universitetet for fyrste gongen nokosinne for min del. Kjenst så utruleg stort og vanskeleg å kome seg igjennom. Men det går nok bra :) Tuuusen takk :D veldig koseleg blogg :)

  Liker

 5. Takk for fine tilbakemeldinger!Inger Kristine: Alltid godt å komme hjem hit!Josefine: Blant de beste søndagene!Loi: Det er sant, jeg tenkte ikke så mye over det, annet enn at jeg ville ha de mørkeste bildene nederst. Jeg velger "sidelapp", haha!Regnboge: Den er veldig pen å se på, og så har den blitt omgjort til kulturhus, så man kan gå på konserter og forfatteraftener og sånt der inne! Anbefales!Peter: Merkelig at du ikke får kommentere som deg selv, men takk uansett!Linda Terese: Jeg fikk selv litt sommerfølelse av å finne dem frem igjen, hihi!M: Selv takk!Bruno: Gamle piper har mye sjarm! Alltid morsomt når bygg vi kjenner er nevnt i litteraturen!Isabel: Takk til deg også, velkommen tilbake!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.