Bakgrunnsbilder til glede

Jeg er ordentlig travel for tiden, men jeg koser meg sånn! For en luksus at de to tingene går hånd i hånd i hverdagen! Ettersom jeg har jobbet flere tolvtimersdager denne uken, og ettersom PC’en min synger på siste verset, er det litt vanskelig å skrive jevnlig. I går la det imidlertid en hentelapp i postkassen min, så i dag skal jeg gå hjem litt tidlig for å hente min nye maskin! Oioioi!

I mellomtiden tenkte jeg å vise dere noen fine bakgrunnsbilder som våre venner i Disney har laget til oss. En ny serie fargerike og naive illustrasjoner har nemlig dukket opp på Disney Parks-bloggen. Vi tar en titt!

Den siste tapeten dukket opp i forbindelse med Hallowe’en, og tar utgangspunkt i filmen The Haunted House. Spøkelseshuset i Walt Disney World er nok det største og mest stemningsfulle – og skumleste! – jeg har besøkt!

En annen Disney World-favoritt er Expedition Everest, en berg-og-dalbane med brå svinger, høye fall og stilig fjell-tema. Denne attraksjonen har også fått sitt eget bakgrunnsbilde, som passer for de eventylystne!

En kjent og kjær scene fra Pirates of the Caribbean er også blitt datamaskin-tapet. «Here, boy

Søtest av alle er riktignok Dumbo. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett denne perlen av en film, men det er mange, og jeg går aldri lei av humoren, dramatikken, stemningen og musikken. Hei, min kjære.

Bakgrunnsbildene er alle å finne i forskjellige størrelser her, slik at man kan tilpasse dem datamaskin eller mobiltelefon etter ønske. Det har også dukket opp noen supersjarmerende, klassiske portretter av Mikke, Minnie og Pluto. De er i en annen stil, så de fikk ikke bli med hit, men de er også veldig fine!

Litt nostalgi og barnlig glede på en grå torsdag. Det liker jeg.

8 tanker på “Bakgrunnsbilder til glede

  1. smile for fransk vennlighetsdagen : -"ruth raconte à son mari: – issaac, sais- tu ce dont j' ai révé la nuit dernière? j'ai révé que tu m'avais acheté un manteau de vison! – merveilleux, sourit tendrement isaac, je te souhaite de le porter à ta santé dans tous tes prochains réves!! bruno

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..