Sett på runden: En spion, et språklig signal og en hemmelighet

På lørdag var det dårlig vær, men ganske fin postmengde, så runden var slett ikke verst. På en postkasse hadde det dukket opp et nytt og ganske sjeldent klistremerke. Mange reserverer seg mot reklame, men ikke alle:

På en annen kasse hadde det dukket opp et merke som jeg aldri hadde sett før, men som jeg ble glad i umiddelbart:

Morsomt at det finnes egne målmerker, for en festlig kampanje! Jeg vet ikke om jeg leverte noen nynorske brev i går, men jeg leverte i hvert fall flere postkort enn vanlig, og det er det alltid koselig å vite at mottakerne blir glade for. Jeg delte ut kort fra spennende steder som Guardamar, Tanzania og Curacao; folk får nok reiselyst i høstmørket!

En person i Pilestredet Park har visst allerede reist hit fra et spennende sted, og får veldig tøffe brev hjemmefra.

Kanskje har jeg en spion blant mine postmottakere? En modig fyr som får innfløkte ordre via brev? Man vet aldri!

Omtrent halvveis på turen hørte jeg en underlig lyd da jeg åpnet postkassestativet, og da jeg tittet oppi for å være sikker på at posten ville få plass, oppdaget jeg en hemmelighet. Ikke av det hyggeligste slaget, dessverre.

Jeg ser for meg en ung mann eller dame som er litt ekstra stresset for tiden, og som har gitt etter for det personlige presset. Han/hun insisterer alltid på å ta inn posten, kanskje uten at samboeren tenker noe mer over det. La oss håpe vedkommende etterhvert kan være ærlig med seg selv og sin bofelle! Jeg stemmer for røykeslutt som nyttårsforsett!

Nest siste stopp på min postrute er et lite galleri, nemlig BGA-Art i Hegdehaugsveien. De har en utstilling gående som ser veldig fin ut fra utsiden! Bildene til russiske Alisa Kaufman virker søte og stemningsfulle. Jeg skal stikke innom også utenfor arbeidstiden når jeg har anledning!

Da runden var over og jeg returnerte med trallen og returposten, kunne jeg more meg over en tegneseriestripe som min flotte kollega Kristina hadde hengt opp. Kanskje er det mange der ute som føler det samme som Nemi?

Husk at om man sender kort og brev, så får man kort og brev! I hvert fall blir sjansen ganske mye større!

Reklamer

12 tanker på “Sett på runden: En spion, et språklig signal og en hemmelighet

 1. Disse innleggene er så morsomme å lese! Jeg håper som deg, at røykeslutt er nyttårsforsett for den personen. Lurer på hvordan h*n forklarer det når noen andre en dag tar posten.Utrolig hvor mye innblikk du får i andres liv, eller i alle fall hvor mange elementer du får å spinne videre på :-) heheHa en nydelig uke videre!

  Liker

 2. Artig, artig!Takk for kommentar (som jeg ikke sletter!) Jeg googlet "sneak peak" for var nemlig litt usikker og fikk mange resultater opp og tenkte at det da var riktig skrivemåte, men dobbeltsjekket ikke med den andre varianten (noe jeg skulle gjort), så TAKK!Ha en fin sluttuke:)

  Liker

 3. tegneseriestripe mye morsom, og ratt til noen menesker ! morsom du fant at jeg drikt tanzaniansk kafé fra to dager for? kansje verden er lite; kollega og fransk vennen hennes arbeider i dett landet: var i Tanzania ,og kunne sendt dem kort. Elsker spions kansje som profesjonell tendens? er det vennlighet dagen:13 november hjemme ogsa? lykkelig tid til alle. bruno

  Liker

 4. Hege: Ja, man lærer ett og annet om dem man leverer til! Jeg er selvfølgelig opptatt av å beskytte anonymiteten til "mine" mottakere, men liker å dele noen ufarlige inntrykk med dere innimellom!Maren: Det velger jeg også å tro <3June: Ahaaa! Så gøy!Josefine: Iih, jeg også!Linda Terese: Jeg er også glad i nynorsk! Kanskje vi skal prøve å skaffe oss nynorskskrivende brevvenner?Johanne: Hihi, det er å anbefale!Frøken Paris: Man kan lett bli forvirret! God helg til deg også!Regnboge: Kult! Enig!Bruno: Haha, ja, verden er veldig liten! Vi markerer ikke vennlighetsdagen, men det høres fint ut!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..