Mandagslista

March / etdrysskanel.com

La oss sparke i gang uka med en liten rapport!

En god nyhet: Elektrikeren har vært her i dag, og reparert dimmeren på badet, som har vært ødelagt nesten siden jul. Vi fikk montert noen nye stikkontakter på kontoret og i stua i samme slengen, så nå er det færre ledninger rundt omkring, og det føles bra!

En matplan: Vi har bestilt bord for å spise skrei senere i måneden. Omnomnom.

En vinplan: Jeg anbefalte nylig noen viner fra Sicilia på Vin og vegetar, og noen av dem er det en stund siden jeg drakk sist, så jeg kommer nok til å skaffe et par selv også.

Dagens antrekk: Hvit genser, stripete vintageskjørt i grått og hvitt, perler i ørene og rød leppestift. Enkelt og klassisk, med andre ord.

For tida leser jeg: Thrice the Brinded Cat Hath Mew’d, åttende bok i serien om Flavia de Luce.

For tida gleder jeg meg til: Hyttetur med familien nå i helga. Det er spådd tjue minusgrader på Rena, så vi får pakke oss godt inn!

For tida hører jeg på: Ulike varianter av en melodi fra et Final Fantasy-spill, som jeg ble helt opphengt i da jeg hørte den for første gang på lørdag. Jeg spiller ikke FF engang, og nettopp derfor kjente jeg ikke til musikken fra Magitek Research Facitily, men den er rå! Dramatiske melodier er de beste, synes jeg.

Siste SMS jeg mottok: «Takk! 😃❤️» fra en venn som har bursdag, som jeg gratulerte med dagen i morges.

Siste måltid jeg spiste ute: En lunsj på Grünerløkka med to nære venninner, nå på onsdag.

Siste bilde jeg tok: Et superspennende bilde av den nye stikkontakten på kontoret, som jeg sendte til min mann (fortsatt uvant!) for å vise hvor bra det ble.

Siste låt jeg sang på: Sugar Town fra Nancy Sinatra! (Jeg kom på den fordi vi åpnet med ordet SUGAR i Wordle i morges – vi spiller sammen hver dag, mens vi drikker kaffe etter frokost, og starter med et tilfeldig ord hver gang. Det er ikke den mest strategiske måten å spille på, men jeg synes det er morsommere slik!)

Antallet åpne faner i nettleseren på mobilen: Fire. Ei bok jeg ønsker meg, en kjole på Finn.no som jeg vurderer å kjøpe, et søk jeg ville huske til senere og et lydstudio jeg planlegger å kontakte.

Det første jeg skal gjøre når jeg er ferdig med dette innlegget: Stikke ut og gå en kort runde i nabolaget, ettersom jeg ikke har vært utendørs i dag, og kjenner at det hadde vært godt å lufte hodet litt. Kanskje jeg stikker ned på Rodeløkka, der bildet ble tatt for noen dager siden, og ser om det er noen katter ute i solskinnet!

God mandag, mine venner!

– – – – –
In other words: A classic blog list to kick off the week! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

4 tanker på “Mandagslista

  1. Så koselig! For ei fin mandagsliste :) Jeg blir til tider svært hekta på spillmusikk selv, og har ofte Skyrim musikken i bakgrunnen når jeg jobber. Har ikke sjekka ut Final Fantasy, så det skal jeg teste ut! Ønsker deg ei god uke!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..