15 silly skills I have

Fuller's Brewery, London

Tenk at vi går rundt i det daglige og ser helt ordinære ut, og at ingen aner hva slags utrolige evner vi bærer på.

Inspirert av Elsa, her kommer femten ting du trolig ikke visste – eller ville vite? – at jeg er i stand til!

– Jeg kan vifte med neseborene. Altså, stopp pressen.

– Jeg kan kjenne omtrent hvor mye 100 gram er. (Har da veid opp kremmerhus med drops i mine foreldres butikk i min ungdom, må vite, og fikk frisket opp denne egenskapen da jeg begynte hos Palais des Thés.)

– Jeg kan se et ekte vintageplagg blant ræl på mange meters avstand.

– Jeg kan skrive SMS i fylla helt uten skrivefeil. I studietida var dette ekstra imponerende – jeg kunne drikke såpass at jeg ikke husket utvekslingen dagen etter (huff), men likevel framstå som en edruelig skolefrøken. Maken til tvilsom ferdighet!

– Jeg kan høre (og synge) annenstemmer.

– Jeg kan legge perfekt leppestift hvor som helst og når som helst. Om jeg så står på bussen midt i rushen langs en svingete vei, liksom. Synd at dette ikke er noe man kan tjene penger på, gitt.

– Jeg kan fordele ei vinflaske helt likt på x antall glass uten å måle. (Er man sommelier, så er man sommelier.)

– Jeg kan vite omtrent når det har gått ett og to minutter, uten å se på noen klokke. Denne evnen får man av å lage direktesendt radio, hoho.

– Jeg kan få igjen glidelåsen eller kneppe igjen knappene i ryggen selv, samme hvor de er plassert, takket være myke ledd og lange armer. Jeg kan også smøre meg selv med solkrem, og faktisk dekke absolutt hele ryggen. Ring sirkuset!

– Jeg kan vite om det er min eller Jonas’ alarm som går når jeg sover. Underbevisstheten min merker forskjell, så hvis det er hans vekkerklokke, sover jeg bare videre, mens når min egen alarm går, så våkner jeg. Dette er faktisk veldig praktisk, muaha.

– Jeg kan skjele, både med begge øynene og med bare ett. Hvilken ekstraordinær egenskap.

– Jeg kan herme etter stemmer og dialekter og treffe ganske på en prikk, og snakke fremmedspråk uten aksent. Det å kunne lure folk til å tro at jeg er engelsk, irsk eller fransk hadde nok vært nyttigere hvis jeg var spion? Det kommer forsåvidt godt med hvis jeg vil slippe unna selgere på gata eller ubehagelige folk på utesteder, da.

– Jeg kan holde en opptaker kjeeempestille i evigheter. (Dette sitter også igjen etter årene som journalist – etter mange nok intervjuer får man en blanding av stålmuskler og stålvilje.)

– Jeg kan pakke inn gaver så fint at folk reagerer når de får overlevert presangen, uten at de vet at det er jeg som har stått for innpakningen. Tre julesesonger i tebutikken har satt sine spor!

– Jeg kan legge puslespill på kort tid, og er raskere enn hele familien. Av alle kule ting man kan ha anlegg for, ligger pusling ganske langt ned på lista, vil jeg si.

Gratulerer til meg! Nå sitter applausen løst hos dere som leser, tipper jeg… Takk, takk. Det er signerte bilder til salgs ved utgangen.

Ja, det var femten ting som dessverre aldri havner på min CV, fordi de er aldeles ubrukelige, men som i det minste har fått litt anerkjennelse her i dag!

Hva er dine ukjente evner?

– – – – –
In other words: These are 15 useless things I can do, haha! For an English version, please use the translation widget. What silly talents and skills do you have?

Reklame

2 tanker på “15 silly skills I have

  1. Jeg kan også smøre hele ryggen selv, men prøver å la være å si det til noen. Ryggsmøring er jo den perfekte unnskyldning til litt kjapp og uskyldig ryggkos!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..