There and back again

London / etdrysskanel.com

Altså, jeg kan knapt ikke tro det selv, men siden sist har vi vært i London. I selveste, kjæreste LONDON. På en hemmelig tur, et overraskelsesbesøk, som vi ikke fortalte om til noen andre enn nærmeste familie. Vi troppet opp sånn helt uten videre når en god venn skulle feire bursdagen sin, og ansiktsuttrykket hans kommer jeg aldri til å glemme. Vi tilbragte tre hele dager i en by vi har savnet, sammen med folk vi har savnet, og jeg har nesten ikke ord for hvor godt det var. Det føltes både helt ekstraordinært og helt ordinært på samme tid, liksom, for det er jo noe aldeles spesielt ved å komme tilbake til et sted der man har bodd. Jeg kjenner i hvert fall at jeg hører til der, uansett hvor lang tid som har gått. Jonasflotte og jeg var endelig på reise sammen igjen, vi var utenlands for første gang siden før pandemien, det var over tre år siden sist vi forlot Norge, og selvfølgelig gikk den aller første turen hjem til London <3

Vi dro på fredag og kom tilbake til Oslo i går kveld, og denne uka blir så rar, for dette føles som en mandag i stedet for en tirsdag, og så er det fridag på torsdag i tillegg? Jeg tror jeg bare får bruke litt tid på å finne rytmen igjen, hihi, og på å fordøye alle inntrykkene fra turen. Jeg er helt varm fordi jeg føler meg så heldig, og jeg ville bare dele gleden med dere, og si at jeg ser fram til å dele bilder i tillegg. Fortsatt god uke til alle!

– – – – –
In other words: I can hardly believe it myself, but since last time we’ve been in London, on a secret trip, as a surprise! I’m looking forward to sharing more soon! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..