My November

Winter / etdrysskanel.com
November / etdrysskanel.com
Sky / etdrysskanel.com
November / etdrysskanel.com

Puh! Plutselig gikk tida tre ganger så fort? De fem ukene som har gått siden gjenåpningen har vært en kavalkade av kos, og jeg merker at det er lenge siden jeg har vært såpass travel og hatt såpass mye å tenke på, så det er kanskje ikke så rart å føle at man blir hengende litt etter? Jeg må innrømme at jeg håper på en relativt rolig november, ettersom det virkelig drar seg til på jobbfronten fram mot årsskiftet, både i tebutikken og i frilanssammenheng. Tenk at det bare er to måneder igjen av 2021? En bisarr tanke. Jeg krysser fingrene for en best mulig avslutning på året, så klart, samtidig som jeg ikke tar noe for gitt for tida, så det gjelder vel egentlig bare å hygge seg mest mulig hver dag. Ja, la oss satse på det!

Blant annet har jeg planer om å…

– Tenne haugevis av stearinlys og brygge kannevis med god te.

– Glede meg litt i det små over at måneden begynte på en mandag. Ahhhh, så ryddig.

– Håpe på mange klare, kjølige høstdager, og finne fram hatten når minsgradene kommer!

– Være gjest på en ekstra allehelgensfest førstkommende lørdag! Kjekt å kunne spre det litt utover, hoho, og det å ta bussen i fullt kostyme er alltid en tvilsom glede.

– Smake på årets Beaujolais Nouveau når den kommer.

– Prøve å legge inn noen kaffeavtaler med venninner nå og da, for det er fortsatt noen jeg ikke har truffet ansikt til ansikt siden før pandemien. Det går jo ikke.

– Lage god, mettende, varmende mat, blant annet fra kokeboka Vinter hos Wood, som jeg ønsket meg og fikk til bursdagen min i år. Denne boka tar for seg hele mørketida, med start i overgangen mellom oktober og november, så den har ligget og ventet siden i sommer, og jeg har gledet meg til å ta den i bruk!

– Jobbe i tebutikken. Jeg er å finne bak disken i Bogstadveien 31 fra klokka to og utover på dager med følgende nummer: 4, 8, 9 og 11. Jeg er der i hele åpningstida, fra ti til seks, på dager med følgende nummer: 6, 17, 19, 25, 26, 27, 29. Velkommen innom!

– Runde dataspillet jeg sitter med, og så begynne på et nytt. Det er godt å alltid ha et spill gjennom vinterhalvåret, hihi.

– Holde flere te- og vinsmakinger, blant annet under årets utgave av Smaksfestivalen i Elverum. Det blir stas!

– Se The French Dispatch, den nye Wes Anderson-filmen, på kino! Jeg har gledet meg i evigheter!

– Markere Guy Fawkes’ Night på fredag, kanskje med engelsk øl og ost?

– Plukke kastanjer i botanisk hage. Så avskrekkende utenpå, så blanke og fine inni!

– Gå på julebord med teksterkollegaer mot slutten av måneden. Lurer på hvordan årets julebordsesong blir, ettersom ingen kunne gjøre noe i fjor?

– Høre på det nye Mastodon-albumet.

– Forberede meg mentalt på nye restriksjoner i Oslo etterhvert, nå som tallene stiger igjen. Det er like greit å være innstilt på det, tenker jeg.

La oss omfavne høsten og hyggen! Håper vi har en fin november foran oss, alle sammen!

– – – –
In other words: These are my plans and wishes for November! For an English version, please use the translation widget.

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..